Slide background

Yoga, Saunagus & Spa Retreats: Forår/Sommer 2020

Hvis du overvejer Temple Yogas retreat, skal du måske tænke dig om en ekstra gang, det er vist stærkt vanedannende. Ca. halvdelen af deltagerne i efterårs retreats er gengangere – så er du advaret;-).

Vælger du én af de kolde måneder, kan du rigtig opleve vinterbadning. Meeen vandet i juni er også koldt – den gen. vandtemperatur i start juni er 12 grader . 

Ud over de annoncerede retreats arrangerer jeg også private retreats (polterabend, fødselsdag, venindetur, firmatur m.fl.). Kontakt mig gerne hvis I ønsker selv at sammensætte en gruppe. 

Se fotos fra tidligere retreats her.
Carla Mickelborg har også været på Temple Yogas Retreat, se hendes film her.

Retreat datoer:
15-16 marts 2020, søndag-mandag 
29-30 marts 2020, søndag-mandag  (YIN YOGA RETREAT)
19-20 april 2020, søndag-mandag  (PAR RETREAT)
24-25 maj 2020 , søndag-mandag Fuldt booket
7-8 juni  2020, søndag-mandag 
21-22 juni  2020, søndag-mandag (YIN YOGA RETREAT)

Se også 3 dages Yoga & Silence Retreat på Hotel Nordlandet 26-28 april 2020 ved at klikke her.
Se også 7 dages Yogarejse på Hotel Casa Cook Kos, Grækenland 8-15 maj 2020-28 klikke her.

To dages Yoga & Spa Retreat
Ren forkælelse for alle sanser. To dage fyldt med Hatha yoga, Yin yoga, Vinyasa Flow, spa, saunagus, havbad (29-30 marts & 21-22 juni er Yin Yoga), massage og lækker mad. Vi skal bo på det lækre spahotel Skansen i Båstad, Sverige (under 2 timers kørsel fra Kbh), forkæle krop og sind med yoga til bølgens brusen og udsigt til hav og pejs i Kallbadhuset – det unikke badehus på pæle i havet. Retreatet strækker sig over 2 dage med et intenst program, hvor vi bruger det skønne sted og tiden omhyggeligt;-). På dag 2 er vi tilbage i Kbh. ca. kl.17:30 – du kommer hjem afslappet, i godt humør og med fornyet mental energi. 

Hotel Skansen & den mest unikke yoga-shala
Jeg glæder mig meget til at forkæle dig på det spahotel, som jeg holder så meget af. Det samme spahotel, som jeg bliver ved med at komme tilbage til. Spahotellet er omringet af smuk natur og ligger et stenkast til vandet. Vi skal bl.a. forkæle kroppen og sindet med yoga og saunagus i Kallbadehuset, som vi har for os selv og vi kan vi tage en dukkert i det kolde hav, nyde panorama udsigten til havet fra saunaen – som blot er et par trin fra din dukkert. Under hele retreatet har du ubegrænset adgang til både spaen i hovedbygningen og i Kallbadehuset. Det lækre spaområde har sauna, dampbad, japansk varmvandsbassin, pool, afslapningsafdeling mv. I Kallbadehuset er der sauna og du kan komme ned i et udendørs japansk varmvandsbassin og mærke den friske havduft fra Kattegat. Værelserne er lækkert indrettede. Alt leveres i en overbevisende kvalitet. Læs mere om Hotel Skansen: http://www.hotelskansen.se

Maden:
På dag 1 får vi serveret frokost efter en skøn yoga-session, eftermiddagste med kage/frugt og om aften en 3 retters aftenmenu. Stort morgenmadsbuffet og frokost på dag 2. Hotellets restaurant byder os på velsmagende menuer, som bliver lavet med omtanke og altid med et kreativt twist. Der er også mulighed for laktose og glutenfri kost. 

Saunagus & Havbad
Gusmester Mai Pham vil guide dig igennem to saunagus-sessions. Det foregår i Kallbadehuset’s sauna, hvor du har panoramaudsigt til havet. Mai har en stor interesse indenfor aromaterapi og du kommer til at høre om hvad de forskellige æteriske olier gør for krop og sind. 

Yin, Hatha & Vinysa Flow
I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i strækkene. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer en øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.

Hatha & Vinyasa Flow rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt (pranayama). Hatha og Vinyasa Flow har mest fokus på de ydre lag ved kroppen. I modsætning til Yin yoga der er mere fokuseret på de indre.

Undervisning af Mai Pham
Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin Hatha-yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin- & Mindfulness yogainstruktør ved Sarah Powers. Begge instruktøruddannelser er registreret gennem internationale Yoga Alliance. Mai driver til dagligt Temple Yoga og er en erfaren retreat facilitator (har afholdt over 30 retreats)

Yogasession inden retreatet
I pakken er der også inkluderet en yogatime inden retreatet. Her kan du få en smagsprøve på Temple Yoga. Efter yogatimen har du mulighed for at stille spørgsmål vedr. Yoga & Spa Retreatet. Book den tid, der passer dig bedst – du kan vælge imellem Hatha yoga eller Yin yoga. I pakken får du også en stor Temple Yoga taske i kraftig canvas i skønne Temple Yoga farver. 

Jeg glæder mig til at tilbringe to skønne dage med dig!

Yoga & Kærlighed

Mai

mai-ny-2019_low

 

Fotos fra Hotel Skansen:

Yoga_mindfulness_retreat_udendørs pool_4_low 

Medbring
Behageligt træningstøj (leggings, tights, løbetights, sweatpants, shorts, tanktop, t-shirts, varm trøje, tykke sokker etc.). 1 sæt badetøj (2 sæt hvis du ønsker tørt badetøj på dag 2), et pænt hverdagssæt til middagen, en god bog, notesbog, evt. gode sko til en gåtur, badetøfler/klipklapper. Til morgenmad og frokost er det helt fint, at vi er iført vores træningstøj. Der er badekåbe, badetøfler på værelset. Temple Yoga sørger for yogamåtte, tæppe, øjenpude og pude. Du får en stor canvas Temple Yoga taske ved ankomst, som du kan have alt dit habengut i. 

Hvem kan være med
Alle kan være med, mænd, kvinder, par – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Det er en fin måde at få introduceret yoga på – du lærer at trække vejret ordentligt og kommer igennem forskellige yogaformer. Der er altid nybegyndere med på Temple Yoga retreats. Der er max 15 deltagere med så jeg har tid til den enkelte.  

Pris per person:
3.050 dkr. for delt dobbeltværelse
3.250 dkr. for enkeltværelse.

Det får du:

 • 1 overnatning på Hotel Skansen
 • Fuldforplejning: Morgenmad, 2 x frokost, eftermiddagste/kage/frugt, 3 retters aftenmenu
 • Ubegrænset adgang til Spa & Kallbadhus
 • Ubegrænset adgang til motionscentreret
 • 1 x 25 min. massage eller anden behandling
 • 4 x yoga (2 x Yin, 1 x Hatha, 1 x Vinyasa Flow. Ved Yin Retreat 4 x Yin)
 • 2 x saunagus
 • 1 x stor Temple Yoga taske i kraftig canvas 
 • 1 x yogatime hos Temple Yoga inden retreatet (book på hjemmesiden) 
 • Yogamåtte, tæppe, øjenpude, pude til rådighed
 • Introduktion til spa og havbad
 • En yoga- & mindfulnessinstruktør til rådighed under hele opholdet
 • Tid til spørgsmål
 • Mulighed for fælles bilkørsel for 250 kr. t/r
 • Transport til spahotellet er ikke inkluderet men ellers er alt inkluderet

Tilmeldning / Det med småt:

 • Du tilmelder dig ved at indbetale det fulde beløb på 3.050 kr. eller 3.250 kr. per pers. på mobilepay 682898
 • Derefter sendes dit navn, email og mobilnummer til hello@templeyoga.dk 
 • HUSK at skrive din retreat dato under besked ‘
 • Bliver du forhindret i at deltage kan du få refunderet det fulde beløb fratrukket 1.000 kr. Dog skal du afbooke senest 1 måned inden retreatet. Du mister også 1.000 kr. selvom du udskyder retreatet til en anden dato. Afbooker du senere end en måned op til retreatet mister du hele beløbet. Vi anbefaler at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis den ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort. 
 • Ankomst søndag kl. 10:00
 • Afgang mandag kl.15:45
 • Transport til spahotellet er ikke inkluderet men ellers er alt inkluderet

 

PROGRAM NEDERST PÅ SIDEN

yoga_saunagus_5yoga_saunagus_4

yoga_saunagus_kallbadhusetyoga_saunagus_spa_1

yoga_saunagus_spa_3yoga-spa-retreat_japanese-pool

Yoga Spa Retreat_6hotel-skansen_vaerelse_575x575

Program

1. dag 

Afgang fra Hellerup kl.08:10 (hvis fælles kørsel ønskes)
Ankomst Hotel Skansen kl.10:10
Velkomst
Yoga
Yoga
Frokost
Spa & massage
Eftermidddagskaffe/Te/Kage
Middag
Saunagus/Aftenhavbad
Yoga
Vi slutter kl.22 (lang men skøn dag)

 

 

 

2. dag 

Morgendukkert
Morgenmad
Saunagus/Havbad
Yoga
Frokost
Afrunding
Afgang fra Skansen kl.15:45