Slide background

Yoga, Saunagus & Spa Retreats: Efterår 2019

RETREAT DATOER FOR VINTER/FORÅR/SOMMER 2020 KOMMER SNART

Hvis du overvejer Temple Yogas retreat, skal du måske tænke dig om en ekstra gang. det er vist stærkt vanedannende. Ca. halvdelen af deltagerne er gengangere – så er du advaret;-)

Ud over de annoncerede retreats arrangerer jeg også private retreats (polterabend, venindeture, firmature m.fl.). Kontakt mig gerne hvis I ønsker selv at sammensætte en gruppe. 

Se fotos fra tidligere retreats her.
Carla Mickelborg har også været på Temple Yogas Retreat, se hendes film her.                                  

Søndag den 29/9 – mandag den 30/9        FULDT BOOKET
Søndag den 27/10 – mandag den 28/10   (YIN YOGA) FULDT BOOKET
Søndag den 10/11 – Mandag den 11/11     (PAR RETREAT) AGFULDT BOOKET
Søndag den 17/11 – Mandag den 18/11     FULDT BOOKET

To dages Yoga & Spa Retreat
Ren forkælelse for alle sanser. To dage fyldt med Hatha yoga, Yin yoga, Vinyasa Flow, spa, saunagus, havbad (kun Yin Yoga 27-28 oktober ), massage og lækker mad. Vi skal bo på det lækre spahotel Skansen i Båstad, Sverige (under 2 timers kørsel fra Kbh), forkæle krop og sind med yoga til bølgens brusen og udsigt til hav og pejs i Kallbadhuset – det unikke badehus på pæle i havet. Retreatet strækker sig over 2 dage med et intenst program, hvor vi bruger det skønne sted og tiden omhyggeligt;-). På dag 2 er vi tilbage i Kbh. ca. kl.16:30 – du kommer hjem afslappet, i godt humør og med fornyet mental energi. 

Hotel Skansen i Båstad, Sverige
Jeg glæder mig meget til at forkæle dig på det spahotel, som jeg holder så meget af. Det samme spahotel, som jeg bliver ved med at komme tilbage til. Spahotellet er omringet af smuk natur og ligger et stenkast til vandet. Vi skal bl.a. forkæle kroppen og sindet med yoga og saunagus i Kallbadehuset, som vi har for os selv og vi kan vi tage en dukkert i det kolde hav, nyde panorama udsigten til havet fra saunaen – som blot er et par trin fra din dukkert. Under hele retreatet har du ubegrænset adgang til både spaen i hovedbygningen og i Kallbadehuset. Det lækre spaområde har sauna, dampbad, japansk varmvandsbassin, pool, afslapningsafdeling mv. I Kallbadehuset er der sauna og du kan komme ned i et udendørs japansk varmvandsbassin og mærke den friske havduft fra Kattegat. Værelserne er lækkert indrettede. Alt leveres i en overbevisende kvalitet. Læs mere om Hotel Skansen: http://www.hotelskansen.se

Maden:
På dag 1 får vi serveret frokost efter en skøn yoga-session, eftermiddagste med kage/frugt og om aften en 3 retters aftenmenu. Stort morgenmadsbuffet og frokost på dag 2. Hotellets restaurant byder os på velsmagende menuer, som bliver lavet med omtanke og altid med et kreativt twist. Der er også mulighed for laktose og glutenfri kost. 

Yin- og Hatha yoga
I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i strækkene. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer en øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.

Hatha rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt (pranayama). Hatha har mest fokus på de ydre lag ved kroppen. I modsætning til Yin yoga der er mere fokuseret på de indre.

Undervisning af Mai Pham
Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin Hatha-yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin- & Mindfulness yogainstruktør ved Sarah Powers. Begge instruktøruddannelser er registreret gennem internationale Yoga Alliance. Mai driver til dagligt Temple Yoga og er en erfaren retreat facilitator (har afholdt over 20 retreats)

Yogasession inden retreatet
I pakken er der også inkluderet en yogatime inden retreatet. Her kan du få en smagsprøve på Temple Yoga. Efter yogatimen har du mulighed for at stille spørgsmål vedr. Yoga & Spa Retreatet. Book den tid, der passer dig bedst – du kan vælge imellem Hatha yoga eller Yin yoga. I pakken får du også en stor Temple Yoga taske i kraftig øko canvas i skønne Temple Yoga farver. 

Jeg glæder mig til at tilbringe to skønne dage med dig!

Yoga & Kærlighed

Mai

 

mai-ny-2019_low

 

Fotos fra Hotel Skansen:

Yoga_mindfulness_retreat_udendørs pool_4_low 

Medbring
Behageligt træningstøj (leggings, tights, løbetights, sweatpants, shorts, tanktop, t-shirts, varm trøje, tykke sokker etc.). 1 sæt badetøj (2 sæt hvis du ønsker at bruge tørt badetøj på dag 2), 1 pænt hverdagssæt til middagen, en god bog, notesbog, gode sko til gåtur, badetøfler/klipklapper. Til morgenmad og frokost er det helt fint, at vi er iført vores træningstøj. Der er badekåbe på værelset. Temple Yoga bringer selv yogamåtte, tæppe, øjenpude og pude med, som du kan låne. Du får en stor canvas Temple Yoga taske ved ankomst, som du kan have alt dit habengut i. 

Hvem kan være med
Alle kan deltage – kvinder, mænd, par – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Det er en fin måde at få introduceret yoga på – du lærer at trække vejret ordentligt og kommer igennem forskellige yogaformer. Rejser du alene vil du møde mange skønne nye mennesker – du vil ikke føle dig alene. Der er altid flere der rejser alene.  

Pris per person:
2.950 dkr. for delt dobbeltværelse 
3.150 dkr. for enkeltværelse 

Det får du:

 • 1 overnatning på Hotel Skansen med havudsigt
 • Fuldforplejning: Morgenmad, 2 x frokost, eftermiddagste/kage/frugt, 3 retters aftenmenu
 • Ubegrænset adgang til Spa & Kallbadhus
 • Ubegrænset adgang til motionscentreret
 • 1 x 25 min. massage eller anden behandling
 • 4 x yoga 
 • 2 x saunagus
 • 1 x stor Temple Yoga taske i kraftig øko canvas 
 • 1 x yogatime hos Temple Yoga inden retreatet (book på hjemmesiden) 
 • Vi bringer selv yogamåtte, tæppe, øjenpude, pude med som du kan låne
 • Introduktion til spa og havbad
 • En yoga- & mindfulnessinstruktør til rådighed under hele opholdet
 • Tid til spørgsmål
 • Mulighed for fælles bilkørsel for 250 kr. t/r

 

Tilmeldning / Det med småt:

 • Du tilmelder dig ved at indbetale det fulde beløb på 2.950 kr. eller 3.150 kr. per pers. på mobilepay 76318
 • Derefter sendes dit navn, email og mobilnummer til hello@templeyoga.dk 
 • HUSK at skrive din retreat dato under besked ‘
 • Bliver du forhindret i at deltage kan du få refunderet det fulde beløb fratrukket 1.000 kr. Dog skal du afbooke senest 2 uger inden retreatet. Du mister også 1.000 kr. selvom du udskyder retreatet til en anden dato. Afbooker du senere end to uger  op til retreatet mister du hele beløbet. Vi anbefaler at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis den ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort. 
 • Ankomst søndag kl. 10:00
 • Afgang mandag kl.14:30
 • Transport til spahotellet er ikke inkluderet men ellers er alt inkluderet

PROGRAM NEDERST PÅ SIDEN

 

yoga_saunagus_5

 

yoga_saunagus_4

yoga_saunagus_kallbadhuset

yoga_saunagus_spa_1

yoga_saunagus_spa_3yoga-spa-retreat_japanese-pool

Yoga Spa Retreat_6hotel-skansen_vaerelse_575x575

Program

Søndag 

Afgang fra Hellerup kl.08:10 (hvis fælles kørsel ønskes)
Ankomst Hotel Skansen kl.10:00
Velkomst
Yoga
Frokost
Spa & massage
Afternoon Tea
Middag
Aftenhavbad/Spa/Saunagus
Yoga
Vi slutter kl.22 (lang men skøn dag)

 

 

 

Mandag 

Morgendukkert
Morgenmad
Havbad/Spa/Saunagus
Yoga
Yoga
Frokost
Afrunding
Afgang fra Skansen kl.14:45

 

yoga_saunagus_spa_2