Slide background

WORKSHOPS

Her kan du løbende se spændende Workshops, som Temple Yoga afholder.

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Familieyoga, fokus på Solhilsen (17. februar) 

Workshop med Anne Sophie
Tag dit barn i hånden og kom til familieyoga workshop, hvor vi lærer at komme ned i gear. Via yogaøvelser og fokus på åndedræt kan vi navigere igennem livets udfordringer med større lethed. Yoga i en tidlig alder fremmer selvværd, indlæring og kropsbevidsthed. Børn (og voksne) kan få utrolige mange fordele ved yoga: fleksibilitet, styrke, koordination, øget koncentration, afbalanceret sind og kropsbevidsthed.

Temple Yogas familieyoga tager både børn og voksne alvorligt. Det er yogaøvelser som børn og voksne kan udføre – ingen lege eller sange. Det er et seriøst familieyogahold så selv store børn og voksne vil blive udfordret under hele timen.

Det er en dynamisk Hatha Yoga vi guider jer igennem. Men til hver workshop tager vi et nyt emne op og nørder lidt med teknikken så børn og voksne kan blive endnu bedre til at udføre stillingerne. Så disse familieyogahold workshop er absolut også for voksne. 

Dato: Søndag 17. februar 2019 kl. 15:30-16:45
Location: I Temple Yogas yogastudie med skovudsigt
Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund
Pris for 1 voksen + 1 barn (under 12 år): 200 kr.  (betales ifbm. online booking)
Pris for 1 voksen + 1 barn (over 12 år): 250 kr.  (betales ifbm. online booking)
Inkl. øko-te og øko-snack. 
Max 16 deltagere

Undervisningen er på dansk

Venteliste: send en mail til hello@templeyoga.dk

Læs mere og book her.

 

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Yin & Aku-Healing (16. marts) 

Workshop med Pernille Ramm & Sanja Sonne
Masser af omsorg og nærvær til dig når Temple Yogas to instruktører guider dig igennem 2 1/2 times fordybelse med et dejligt, alsidigt yin yoga program med intentionen om at styrke og afbalancere alle kroppens meridianbaner. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energiblokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne. 

Under workshoppen vil deltagerne på skift modtage ca. 10 min. individuel akupressur og healing fra Sanja, til at understøtte den individuelle process. Sanja er både uddannet organmassør, holistisk energiterapeut og yogainstruktør og det vil være muligt at sige et par ord til Sanja, hvis der er noget særligt du ønsker at få afbalanceret. Yin yogainstruktør Pernille vil guide dig igennem en yin sekvens, hvor vi kommer i dybden og åbner op for mange af kroppens energibaner. Yderligere vil Pernille gå rundt og lægge hænder på, for at støtte dig dybere ind i stillingerne. Kom med og oplev en lang, udrensende og healende session med fire hænder.

Dato: Søndag 16. marts 2019 kl. 13:30-16:00
Location: I Temple Yogas yogastudie med skovudsigt
Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund
Pris: 460 kr. inkl. øko-ingefærshot, øko-te og øko-snack
Månedsabonnement med fri yoga: 368 kr. (betal med mobilepay 76318 så booker vi dig på)
Max 14 deltagere
Undervisningen er på dansk

Venteliste: send en mail til hello@templeyoga.dk

Læs mere og book her.

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Restorativ & Aku-Healing (30. marts)

Workshop med Pernille Ramm & Sanja Sonne
Masser af omsorg og nærvær til dig når Temple Yogas to instruktører guider dig igennem 2 1/2 times fordybelse med et dejligt Restorativ Yoga program hvor krop og sind får lov til at hvile og slappe af. Denne restituerende yogaworkshop byder på blide, stille og forsigtigt opbyggende yogastillinger. De afslappende stillinger skaber balance i nervesystemet og ro i sindet. Kroppen er støttet op af yogaprops såsom yoga bolster, tæppe, pude, klodser så kroppen og sindet får tid til at lytte til sin egen krop og selv finde vej til en tilstand af ro og nydelse. De restorative yogastillinger virker meget terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved heale sig selv. 

Under workshoppen vil deltagerne på skift modtage ca. 10 min. individuel akupressur og healing fra Sanja, til at understøtte den individuelle process. Sanja er både uddannet organmassør, holistisk energiterapeut og yogainstruktør og det vil være muligt at sige et par ord til Sanja, hvis der er noget særligt du ønsker at få afbalanceret. Restorativ yogainstruktør Pernille vil guide dig igennem en healende Restorativ sekvens. Yderligere vil Pernille gå rundt og lægge hænder på, for at støtte dig dybere ind i stillingerne. Kom med og oplev en lang, afslappende og restiturende worskop med fire hænder.

Dato: Lørdag 30. marts 2019, kl. 13:30-16:00
Location: I Temple Yogas yogastudie med skovudsigt.
Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund
Pris: 460 kr. inkl. øko gingershot, øko te og øko snack
Månedsabonnement med fri yoga: 368 kr. (betal med mobilepay)
Max 14 deltagere
Undervisningen er på dansk

Læs mere og book her.