Slide background

WORKSHOPS/FORLØB

Her kan du løbende se spændende Workshops/Forløb, som Temple Yoga afholder.

Temple Yoga_01

Yin Yoga & Selv-Akupressur (21. juli) 

Workshop med Sanja Sonne

Velkommen til 2.5 time med blid yin yoga og selv-akupressur. Workshoppen byder på masser af tid til dig, dit åndedræt og din krop. Workshoppen vil være opbygget med let meditation, masser af lækre yin-stræk selv-akupressur og afslutningsvis en lang dybdeafspænding og shavasana.

Du bliver både guidet ind i lækre, blide yin-stræk og forløsende selv-akupressur. Du vil få grundlæggende viden om de enkelte energibaner vi arbejder med og akupressurpunkters egenskaber. Du vil blive guidet til punkternes placering og brug, og selvfølgelig få hands-on hjælp. Der vil som altid også være masser af hands-on i yin stillingerne – så du kan nyde en dejlig workshop, hvor du både bliver støttet og lærer at støtte dig selv. 

HVAD ER YIN YOGA OG AKUPRESSUR?
I Yin yogaen arbejder vi med både bindevævet, men også meridianbanerne – kroppens fantastiske energibaner. Yin er lange bløde stræk, twist m.m. der holdes i flere minutter af gangen, nogle gange op til 10 min. Yin yogaen har  sit udspring i taoistisk, kinesisk medicin hvilket gør den til en oplagt makker til workshoppens “anden dimension”: akupressur. Akupressur er masserende/stimulerende tryk på særlige punkter på kroppen og er en klassisk del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Du vil i løbet af workshoppen blive guidet til selv at stimulere forskellige grundlæggende akupressur punkter på kroppen, alt imens du befinder dig i en yin-stilling. 

SOMMER & BALANCE
Temaet til denne workshop er Sommer & Balance. Vi vil arbejde indgående med de organ-parrene (i TCM ser vi organerne som makker-par eller “ægte-par”)  som passer til årstiden, og de organ-par der påvirker dem. I denne omgang vil fokus derfor være ildelementet: hjerte/tyndtarm, kredsløb/homonsystem, de er sommerens organer. Yderligere vil vi arbejde en smule med central-balance samt “forældre” og “bedste-forældre energierne” for at styrke og afbalancere alt, hvad der påvirker ildelementets sundhed. Dette vil blive forklaret mere indgående på workshoppen.

Afslutningsvis er du velkommen til at bade i havet, der strækker sig ud lige foran Temple Yogas studie på Bellevue Strand. 

Dato: Søndag den 21. Juli 2019, kl. 14.00-16.30
Lokation: I Temple Yogas semioutdoor yogastudie på Bellevue Strand
Adresse: Strandvejen 340, 2930 Klampenborg
Pris: 360 kr. inkl. økologisk ingefærshot, te og snacks
Køb online www.templeyoga.dk/booking/ eller via mindbody app.
Månedsabonnement med fri yoga: 288 kr. (mobilepay 76318 så booker vi dig på)
Max 17 deltagere
 
Husk badetøj og håndklæde. Der omklædningsrum i Temple Yogas strandstudie.
 
NB:
Regner det sætter vi vandtæt solsejl op. Men blæser det rigtig meget direkte fra øst og ind i vores ellers bekskyttet “bås” rykker vi arrangementet til Temple Yogas indendørs yogastudie i Charlottenlund.

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Familieyoga – Fokus på solhilsen(28 juli) 

Workshop med Anne Sophie
Tag dit barn i hånden og kom til familieyoga workshop, hvor vi lærer at komme ned i gear. Via yogaøvelser og fokus på åndedræt kan vi navigere igennem livets udfordringer med større lethed. Yoga i en tidlig alder fremmer selvværd, indlæring og kropsbevidsthed. Børn (og voksne) kan få utrolige mange fordele ved yoga: fleksibilitet, styrke, koordination, øget koncentration, afbalanceret sind og kropsbevidsthed.

Temple Yogas familieyoga tager både børn og voksne alvorligt. Det er yogaøvelser som børn og voksne kan udføre – ingen lege eller sange. Det er et seriøst familieyogahold så selv store børn og voksne vil blive udfordret under hele timen.

Det er en dynamisk Hatha Yoga vi guider jer igennem. Men til hver workshop tager vi et nyt emne op og nørder lidt med teknikken så børn og voksne kan blive endnu bedre til at udføre stillingerne. Så disse familieyogahold workshop er absolut også for voksne. 

Dato: Søndag 28. juli 2019 kl. 15:30-16:45
Location: I Temple Yogas yogastudie med skovudsigt
Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund
Pris for 1 voksen + 1 barn (under 12 år): 200 kr.  (betales ifbm. online booking)
Pris for 1 voksen + 1 barn (over 12 år): 250 kr.  (betales ifbm. online booking)
Inkl. øko-te og øko-snack. 
Max 16 deltagere

Undervisningen er på dansk

Venteliste: send en mail til hello@templeyoga.dk

Læs mere og book her.

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Gravid Yoga Forløb (augst/september)

Det er fantastisk at dyrke yoga med baby i maven og sammen med andre gravide. Du kan være med på dette forløb fra uge 12 af din graviditet og helt frem til fødslen. Det betyder ikke noget, om du har dyrket yoga før, alle kan have glæde af undervisningen. På gravid yoga vil du følges med de samme kvinder og der vil også være plads at dele og spare med de andre gravide mens I hygger med en kop te efter yoga.

Gravid-yogaen er fantastisk til at styrke og afspænde krop og sind, give dig mere overskud og til at forbinde dig og din baby. 

Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha-yogaen og du vil blive guidet gennem en blanding af blide stræk og dynamiske øvelser for hele kroppen. Klasserne er tilrettelagt i et roligt tempo, så du kan være med til de stillinger, der passer din krop. 

Du laver øvelser rettet mod at lindre de mest almindelige graviditetsgener som væskeophobninger og smerter i ryg, bækken og lænd.
Hele kroppen bliver styrket og afspændt
Din kropsbevidsthed trænes og du opbygger tillid til hvad din krop kan
Du guides gennem øvelser med fokus på smidiggørelse af bækkenbunden  

Gravid-yogaen er dit pusterum i hverdagen, hvor du får muligheden for at opleve tæt kontakt til din baby.

Undervisningen foregår i smukke, rolige omgivelser med udsigt til Charlottenlund skov hos Temple yoga - Traverbanevej 10, Charlottenlund. Se mere på www.TempleYoga.dk

Datoer: 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9
Tid: mandage kl. 16:30-17:45
Pris: 900 kr. for 6 gange. Du køber forløbet som en samlet pakke.
Max 14 deltagere
Undervisningen er på dansk

Gravid-yoga undervises af Charlotte, som er mor til to skønne unger, certificeret gravid-yogalærer og doula.