Slide background

WORKSHOPS/FORLØB

Her kan du løbende se spændende Workshops/Forløb, som Temple Yoga afholder.

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Familieyoga – Fokus på avancerede stillinger (16 juni) 

Workshop med Anne Sophie
Tag dit barn i hånden og kom til familieyoga workshop, hvor vi lærer at komme ned i gear. Via yogaøvelser og fokus på åndedræt kan vi navigere igennem livets udfordringer med større lethed. Yoga i en tidlig alder fremmer selvværd, indlæring og kropsbevidsthed. Børn (og voksne) kan få utrolige mange fordele ved yoga: fleksibilitet, styrke, koordination, øget koncentration, afbalanceret sind og kropsbevidsthed.

Temple Yogas familieyoga tager både børn og voksne alvorligt. Det er yogaøvelser som børn og voksne kan udføre – ingen lege eller sange. Det er et seriøst familieyogahold så selv store børn og voksne vil blive udfordret under hele timen.

Det er en dynamisk Hatha Yoga vi guider jer igennem. Men til hver workshop tager vi et nyt emne op og nørder lidt med teknikken så børn og voksne kan blive endnu bedre til at udføre stillingerne. Så disse familieyogahold workshop er absolut også for voksne. 

Dato: Søndag 16. juni 2019 kl. 15:30-16:45
Location: I Temple Yogas yogastudie med skovudsigt
Adresse: Traverbanevej 10, 2 sal, 2920 Charlottenlund
Pris for 1 voksen + 1 barn (under 12 år): 200 kr.  (betales ifbm. online booking)
Pris for 1 voksen + 1 barn (over 12 år): 250 kr.  (betales ifbm. online booking)
Inkl. øko-te og øko-snack. 
Max 16 deltagere

Undervisningen er på dansk

Venteliste: send en mail til hello@templeyoga.dk

Læs mere og book her.

Temple Yoga_01

Yin Yoga & Havbad (30. juni) 

Workshop med Ditte Clemen

Få ro på nervesystemet inden ferien
Hverdagens høje tempo sætter vores krop i alarmberedskab, og det kan være svært at få ro på selv i ferien. Denne workshop guider dig fra hovedet ned i kroppen og beroligere gennem åndedrætsøvelser og yoga dit nervesystem, så du bliver klar til at holde ferie med dem, du holder af.

Til lyden af bølgernes blide brusen vil du først blive guidet igennem et blidt rytmisk flow, som hydrerer kroppens bindevæv, skaber mobilitet i leddene og giver varme uanset, om solen står højt på himlen eller gemmer sig bag en sky. 
 
Efterfølgende glider vi ind i yin land og arbejder med længere stræk, der stimulerer kroppens organer og meridianbaner. Vi vil have særligt fokus på hjertet og hjertets meridianbaner, da de i Traditionel Kinesisk Medicin er forbundet med sommeren. For mange af os er sommeren fyldt med udadvendte aktiviteter og glæde. Vi bader os i lys, høster naturens frugter og nyder at være en del af det fællesskab, der pludselig fylder gader og stræder. Men med alt glæden kan for nogle også følge uroen over at stå i sit eget lys, modtage fugterne af ens eget arbejde og føle sig hjemme i fællesskabet. Derfor er sommeren en god tid til at arbejde med evnen til at modtage, føle sig værdig og tillade lykken uden at bekymrer sig om, hvornår det slutter. Det gør vi blandt andet ved at have fokus på hjerteåbnende stillinger, forløsning af kropslige blokeringer og guidet hjertemeditation.
Vi slutter af med en ekstra lang og dyb savasana til lyden af smukke vindspil, som efterlader dig med en skøn følelse af indre fred. Afslutningsvis er du velkommen til at bade i havet, der strækker sig ud lige foran Temple Yogas studie på Bellevue Strand. 
 
Alle kan deltage på workshoppen.
 
Dato: Søndag den 30. Juni 2019, kl. 14.00-16.30
Lokation: I Temple Yogas semioutdoor yogastudie på Bellevue Strand
Adresse: Strandvejen 340, 2930 Klampenborg
Pris: 360 kr. inkl. økologisk ingefærshot, te og snacks
Månedsabonnement med fri yoga: 288 kr. (mobilepay 76318 så booker vi dig på)
Max 17 deltagere
 
Husk badetøj og håndklæde. Der omklædningsrum i Temple Yogas strandstudie.
 
NB:
Regner det sætter vi vandtæt solsejl op. Men blæser det rigtig meget direkte fra øst og ind i vores ellers bekskyttet “bås” rykker vi arrangementet til Temple Yogas indendørs yogastudie i Charlottenlund.

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Gravid Yoga Forløb (augst/september)

Det er fantastisk at dyrke yoga med baby i maven og sammen med andre gravide. Du kan være med på dette forløb fra uge 12 af din graviditet og helt frem til fødslen. Det betyder ikke noget, om du har dyrket yoga før, alle kan have glæde af undervisningen. På gravid yoga vil du følges med de samme kvinder og der vil også være plads at dele og spare med de andre gravide mens I hygger med en kop te efter yoga.

Gravid-yogaen er fantastisk til at styrke og afspænde krop og sind, give dig mere overskud og til at forbinde dig og din baby. 

Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha-yogaen og du vil blive guidet gennem en blanding af blide stræk og dynamiske øvelser for hele kroppen. Klasserne er tilrettelagt i et roligt tempo, så du kan være med til de stillinger, der passer din krop. 

Du laver øvelser rettet mod at lindre de mest almindelige graviditetsgener som væskeophobninger og smerter i ryg, bækken og lænd.
Hele kroppen bliver styrket og afspændt
Din kropsbevidsthed trænes og du opbygger tillid til hvad din krop kan
Du guides gennem øvelser med fokus på smidiggørelse af bækkenbunden  

Gravid-yogaen er dit pusterum i hverdagen, hvor du får muligheden for at opleve tæt kontakt til din baby.

Undervisningen foregår i smukke, rolige omgivelser med udsigt til Charlottenlund skov hos Temple yoga - Traverbanevej 10, Charlottenlund. Se mere på www.TempleYoga.dk

Datoer: 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9
Tid: mandage kl. 16:30-17:45
Pris: 900 kr. for 6 gange. Du køber forløbet som en samlet pakke.
Max 14 deltagere
Undervisningen er på dansk

Gravid-yoga undervises af Charlotte, som er mor til to skønne unger, certificeret gravid-yogalærer og doula.