Slide background

Yoga Retreats

At komme på retreat er en stor kærlighedserklæring til krop og sind. Det er sundt at trække sig væk fra dagligdagens trummerum og få tid til refleksion og fordybelse. At mærke sin krop og mærke sig selv. Værktøjer som yoga, meditation, detox, saunagus er alt sammen healende for kroppen og du kommer hjem opløftet og glad – måske med masser af nye idéer og ny inspiration til en sundere hverdag. 

Jeg har mange gengangere på mine retreats. Det varmer mit hjerte. Vi har kun én krop og den skal vi behandle med kærlighed og nærvær  – at behandle den som et tempel.

Temple Yoga afholder forskellige retretas og der er flere datoer at vælge imellem.  Under Retreats fanen er der en drop down menu – der kan du se alle retreats. Du kan også komme direkte til de kommende retreats ved at klikke her.

Det er vigtigt for mig at mine retreats har et højt kvalitetsniveau, så alle kommer svævende derfra. Læs gerne anmeldelserne på mine retreats på Temple Yogas facebook her.

Carla Mickelborg har også været på Temple Yogas retreat i Båstad for at koble af. Se hendes film om Temple Yogas Retreat her

Yoga & Kærlighed

Mai /Temple Yoga

 

Billeder fra Temple Yoga Retreats:

Yoga Spa Retreat_8 Spa og havbad til skønneste solnedgang – Hotel Skansen Båstad, april 2015  

Yoga pa retreat 16Yoga Spa Retreat_13Yoga Spa Retreat_12

Yoga spa retreat 17Yoga Spa Retreat_4Yoga Spa Retreat_10

Yoga spa retreat 18Yoga Spa Retreat_6Yoga Spa Retreat_9

Yoga retreat

Yoga Spa Retreat_15Yoga Spa Retreat_5