Slide background

Familieyoga

Tag dit barn i hånden og kom til familieyoga, hvor vi lærer at komme ned i gear. Via yogaøvelser og fokus på åndedræt kan vi navigere igennem livets udfordringer med større lethed. Yoga i en tidlig alder fremmer selvværd, indlæring og kropsbevidsthed. Børn (og voksne) kan få utrolige mange fordele ved yoga: fleksibilitet, styrke, koordination, øget koncentration, afbalanceret sind og kropsbevidsthed.

Temple Yogas familiehold tager både børn og voksne alvorligt. Det er yogaøvelser som børn og voksne kan udføre – ingen lege eller sange. Det er et seriøst familieyogahold så selv store børn og voksne vil blive udfordret under hele timen. Vi laver masser af solhilsner, træet, krigere, delfinen og mange flere. Børnene kommer også til at ligge i savasana (hvilestilling) med øjenpude til stille musik eller bølgernes brusen.

Har dit barn svært ved at sidde stille og tage mod en besked? Du bliver overrasket over hvor topkoncentrede og engagerede de bliver, når de først kommer på yogamåtten. Havet og himlen får dem også ned i gear.

Efter en skøn yoga er der te til alle yogis og yoginis.  

 

 

 

 

Se holdskema og book her eller via app.

Husk at booke både til dig selv og dit barn. Det er vigtigt at du booker til dit barn først inden du booker til dig selv. Er du kommet til at booke til dig selv først må du annullere din booking og derefter kan du booke til dit barn og så dig selv. For at booke en yogatime til dit barn skal du først oprette  en profil til barnet under din egen profil. Det gør du under “relationship”. Add/tildel at du deler “price option med dit barn.  I forbindelse med din booking køber du et børneklip online til dit barn. Husk at registrere dig med din email adresse under dit barns profil – ellers får du ikke en mailbekræftelse, at booking til barnet er gennemført. Du kan desværre ikke se om dit barn er booket under din profil/reservationer men du får en mailbekræftelse, at booking til dit barn er gennemført.   Ønsker du at annullere familieyoga til dit barn kan det ikke gøres online under din profil – send blot en sms på 2617 8881 så annullerer vi. Husk at gøre det senest 6 timer inden holdet starter. OBS du kan kun booke til dit barn via en browser og ikke via appen.   

 Alle kan være med – også begyndere.

Min. alder for børn er 6 år (men hvis du mener at din 5 årige kan være med er han/hun meget velkommen) 

Pris voksne: 1 klip fra klippekort (også muligt at købe 1 klip til 150 kr) eller på abonnement 
Pris børn: 75 kr. 
Varighed: 75 min.

 Familieyoga_savasana