Slide background

Familieyoga

Tag dit barn i hånden og kom til familieyoga, hvor vi lærer at komme ned i gear. Via yogaøvelser og fokus på åndedræt kan vi navigere igennem livets udfordringer med større lethed. Yoga i en tidlig alder fremmer selvværd, indlæring og kropsbevidsthed. Børn (og voksne) kan få utrolige mange fordele ved yoga: fleksibilitet, styrke, koordination, øget koncentration, afbalanceret sind og kropsbevidsthed.

Familieyoga på stranden 2
Temple Yogas familiehold tager både børn og voksne alvorligt. Det er yogaøvelser som børn og voksne kan udføre – ingen lege eller sange. Det er et seriøst familieyogahold så selv store børn og voksne vil blive udfordret under hele timen. Vi laver masser af solhilsner, træet, krigere, delfinen og mange flere. Børnene kommer også til at ligge i savasana (hvilestilling) med øjenpude til stille musik eller bølgernes brusen.

Har dit barn svært ved at sidde stille og tage mod en besked? Du bliver overrasket over hvor topkoncentrede og engagerede de bliver, når de først kommer på yogamåtten. Havet og himlen får dem også ned i gear.

Efter en skøn yoga er der te til alle yogis og yoginis.  

 

 

 

 

Sådan booker du dit barn på familieyoga uden ledige klip
Du skal både booke dig selv og dit barn på familieyoga. Voksne skal booke som de plejer. Se hvordan du oprettter og booker ved at klikke her. 

Når du skal booke dit barn på familieyoga sender du 75 kr. (for børn under 12 år) via mobilepay til Temple Yoga på 2617 8881. Under besked skriver du familieyoga + dato samt barnets fuldenavn. Når beløbet er modtaget sørger Temple Yoga for at booke dit barn på. Dog kan du ikke tjekke om dit barn er booket på under din profil/reservationer men du får en booking-bekræftelse per mail, at dit barn er booket på. In case at du ikke får en mail med det samme skal du bare have tillid til at alt er som det skal være  og dit barn er booket på når du betalt via mobilepay.

Er du dit barn over 12 år og gerne vil med til familieyoga er det 100 kr. hvis det er første gang (prøvetime) ellers 150 kr. for et alm. voksenklip. Beløbet sendes via mobilepay. 

Skal du afbooke dit barn bliver dit barn afbooket af Temple Yoga, når vi kan se at du har annulleret dig fra familieyoga og jeres klip bliver tilbageført, hvis du har afbooker senest 3 timer inden holdstart. Læs næste afsnit hvordan du booker en ny tid med det klip der er tilbageført.

Sådan booker du dit barn på familieyoga med ledige børneklip
Du sender en mail til hello@templeyoga.dk at du gerne vil booke dit barn på familieyoga + dato samt barnet fuldenavn. Vi sørger for at booke dit barn på med det ledige klip dit barn har.

 Alle kan være med – også begyndere.

Min. alder for børn er 6 år (men hvis du mener at din 5 årige kan være med er han/hun meget velkommen)

 

Familieyoga downdog