Slide background

Dans til børn/tweens (plus ubegrænset yoga)

Den 3. april starter to dansehold med 13 undervisningstimer inden sommerferien.

Tirsdag 16:00-16:50 – Funky Jazz for 6-7 årige (eller skolebarn til sommer 2018 + 0. klasse)
Tirsdag 17:00-17:50 – Funky Jazz for 8-12 årige

Prøvetimer tirsdag d. 3. april
16:00-16:50 – Funky Jazz for 6-7 årige (eller skolebarn til sommer 2018 + 0.klasse)
17:00-17:50 – Funky Jazz for 8-12 årige

Eleven er altid velkommen til en prøvetime midt i forløbet, men skal bare være opmærksom på at der ikke bliver lavet om på undervisningen og undervisningen foregår som planlagt.

Max 14 elever på hvert hold, så det er et lille dansehold, så alle elever bliver set. Her er der fokus på dans og struktur men også få danseglæde frem i alle. Det foregår i Temple Yogas lyse yogasal med panorama vinduer ud til Charlottenlund Skov. 

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Stilarten er Funky Jazz med sjove og udfordrende moves til kendte numre fra Taylor Swift, Katy Perry, Meghan Trainor, Justin Bieber m.fl. Funky Jazz er en glad og energisk stilart. Den har elemeneter fra Hip Hop, Jazz og Waacking og masser af freestyle, når Anne Sofie underviser. Google gerne Funky Jazz eller Jazz Funk, hvis du gerne vil se hvordan Funky Jazz ser ud.

Det er vores dygtige yoga- og danselærer Anne Sofie som bla. er uddannet hos Stepz, som står for danseundervisningen. Hun er meget pædagogisk og tålmodig og er vant til at undervise børn/tweens – både i dans og yoga. 

Anne Sofie_340_240 

Plus ubegrænset yoga under danseperioden!
Udover dans én gang om ugen har eleven også mulighed for at komme til ubegrænset yoga uden ekstra omkostning. Det vil være mest oplagt at komme til familieyoga (hver lørdag kl.11:30) men eleven er også velkommen på voksenhold – bare de kan være stille og følge med undervisninge uden at forstyrre. Så der kan vælges imellem alle 24 ugentlige yogahold på skemaet. 

Sted: I Temple Yoga studiet på Traverbanevej 10, 2 sal
Periode: 3. april til 26. juni 2018. 13 gange (ingen dans i skoleferien/helligedage)
Pris: 1300 kr. for i alt 13 gange samt fri yoga. Der betales én gang. Tilmelding er bindende. 
Gælder: Dans én gang om ugen + ubegrænset yoga (alle 24 ugentlige hold på yogaskemaet i danseperioden).  
Dansetøj: Komfortabelt og afslappet tøj. Det kan fx være tights, leggings, træningsbukser, shorts, tank top, t-shirt. Og vi danser i bare fødder eller sokker. 
Opvisning: Tirsdag den 26. juni 2018

Forældre kan vente i Café Pitstop på 1. sal. (eller gå en tur i Charlottenlund Skov) mens der er danseundervisning. 

 

 

 

Dans og yoga_Anne Sofie 

Praktisk Info 

Hvordan køber jeg en danse prøvetime – via Mindbody appen
Det er klart nemmest hvis barnet profil bliver egen email adresse. Hvis barnet har egen email adresse kan barnets profil oprettes via Mindbody appen. Booking/Afbooking er meget nemmere via appen. Det kræver bare at du kan huske din apple id når du skal installere Mindbody appen;-). Du kan installere mindbody appen ved at klikke her . Vigtigt at det er barnets navn og fødselsdagsdato der oprettes og ikke mors/fars. 

Når barnets profil er oprettet kan du købe en danse prøvetime. Find Temple Yoga ved at klikkee på Explore, klik Fitness, klik Yoga. Du burde nu se en liste med forskellige yogastudier i nærområdet. Klik Temple Yoga, Helt øverst oppe er det et hjerte. Klikker du på hjertet bliver hjertet orange, du har nu tilføjet Temple Yoga under din “favorites”.  Nederst på din telefon kan du klikke på dine “favorites” (orange hjerte) så kommer du hurtig til Temple Yoga. Klik på pricing, vælg Dans og vælg Funky Jazz/Prøvetime 6-7 år eller Funky Jazz/Prøvetime 8-12 år. Det koster 100 kr. for en prøvetime. Prøvetimen på 100 kr. bliver ikke fratrukket de 1.300 kr. ved indmeldelse. 

Når du har købt en Funky Jazz/Prøvetime kan du booke dit barn på en prøvetime. Du finder holdet ved at klikke dig på den dato hvor der er Funky Jazz, fx 3. april. under schedule. Klik  derefter på book. 

Hvis du allerede har en profil hos Mindbody skal du logge ud af din profil og derefter logge ind på barnet profil, når du skal booke til jer begge (fx på et yogahold). Du logger ud ved at klikke på More, klik på Settings, helt nederst kan du klikke på Sign out.

Hvordan køber jeg en danse prøvetime – via browser 
Først skal eleven oprette sin egen profil på Temple Yogas hjemmeside. Klik her for at oprette. Vigtigt at det er barnets navn og fødselsdagsdato der oprettes og ikke mors/fars. 

Det er bedst at barnet oprettes med egen email-adresse (meget nemt at oprette en g-mail). Når barnet har sin egen email adresse kan barnet også installere det nemme booking system Mindbody app. 

Det er ok at bruge mors/fars email adresse (men det kan drille), hvis I ikke ønsker at oprettet en email-adresse til barnet, dog skal koden være en anden hvis mor/far allerede har en profil hos Temple Yoga. Du skal være opmærksom på at barnet ikke kan booke hold via appen, hvis du opretter barnet med din email-adresse. Men booker I via browser er det ok. Når elevens profil er oprettet kan du købe en danse prøvetime under Online Store, under fanen Køb Yoga/Dans/Workshops. Vælg Dans, vælg Funky Jazz/Prøvetime 6-7 år eller Funky Jazz/Prøvetime 8-12 år. Det koster 100 kr. for en prøvetime. Prøvetimen på 100 kr. bliver ikke fratrukket de 1.300 kr. ved indmeldelse. 

Når du har købt en Funky Jazz/Prøvetime kan du booke dit barn på en prøvetime. Du finder holdet ved at klikke på Dans fanebladet øverset på siden, vælg den dato du ønsker prøvetimen, fx på datoen 3/4  under skemaet. Klik på tilmeld nu. 

Hvordan tilmelder jeg mit barn på Funky Jazz holdet? 
Du logger ind med barnets profil enten via appen eller via browser. Klik på Dans, vælg Funky Jazz 6-7 år (tirsdag 16:00-16:50) eller Funky Jazz 8-12 år (tirsdag kl. 17-17:50). Eleven er tilmeldt når betalingen er gennemført. Når eleven er tilmeldt danseholdet skal I ikke booke dem på danseholdet. Temple Yoga booker eleven på danseholdet alle 13 gange. 

Hvordan tilmelder jeg mit barn på et yogahold?
Når du har gennemført betalingen for Funky Jazz med 13 undervisningstimer kan du booke dit barn på alle yogahold i danseperioden. 

Du logger ind på barnet profil og booker lige det yogahold dit barn ønsker. Det er en god idé at du også kommer med;-). Booker du via browser findes yogaholdene under fanen Yogahold.

Via dette link (klik her) kan du læse mere om hvordan du opretter en profil til dig selv, booker et hold og køber klip/abonnement så du kan komme til yoga med dit barn. Du skal også have din egen profil for at booke dig på et yogahold. 

Hvis dit barn ikke kommer til en dansetime eller en yogatime
Hvis eleven er forhindret i at komme til en dansetime en dag skal du ikke gøre noget. Men det er naturligvis rart for danselæren at vide det på forhånd. Du kan evt. afbooke ved at logge ind på elevens profil, under “mine reservationer” kan du afbooke. 

Det er tilgengæld vigtigt at du husker at afbooke dit barn, hvis dit barn er forhindret i at komme til en yogatime. Yogaholdene kan også bookes af andre yogamedlemmer og det vil være rart at vide, hvis pladsen kunne glæde en anden. Afnullering af et yogahold er 6 timer inden holdstart – ellers fratrækkes der 3 dage fra yogaperioden. 

Hent gratis Booking App til Temple Yoga
Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit.