Slide background

Funky Jazz til børn/tweens (plus fri familieyoga)

Den 14. januar starter vi igen vores populære dansehold med 17 undervisningstimer.

Tirsdag 17:00-17:50 – Funky Jazz for 8-12 årige 

Prøvetimer 
Eleven er altid velkommen til en prøvetime på ovenstående tider, gerne 3. september. Kommer man midt i forløbet skal man bare være opmærksom på at der ikke bliver lavet om på undervisningen og undervisningen foregår som planlagt.

Max 14 elever på hvert hold, så det er et lille dansehold, så alle elever bliver set. Her er der fokus på dans og struktur men også få danseglæde frem i alle. Børnene lærer utroligt meget og de bliver også udfordret med komplicerede moves og trin. Undervisnignen foregår i Temple Yogas lyse yogasal med panorama vinduer ud til Charlottenlund Skov. 

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Stilarten er Funky Jazz med sjove og udfordrende moves til kendte numre fra Taylor Swift, Katy Perry, Meghan Trainor, Justin Bieber m.fl. Funky Jazz er en glad og energisk stilart. Den har elemeneter fra Hip Hop, Jazz og Waacking og masser af freestyle, når Sofie underviser. Google gerne Funky Jazz eller Jazz Funk, hvis du gerne vil se hvordan Funky Jazz ser ud.

Det er vores dygtige danse- & yogalærer Anne Sofie som står for danseundervisningen. Anne Sofie er tålmodig, glad og elsker at undervise børn. Alle børn er vilde med Anne Sofie.  

Plus fri yoga under danseperioden!
Udover dans én gang om ugen har eleven også mulighed for at komme til ubegrænset familieyoga workshop uden ekstra omkostning. Der er ca. to familieyoga workshops om måneden. Til hver workshop går vi i dybden med fx solhilsen eller vejrtrækning. Se datoer for familieyoga workshop ved at klikke her.  

Sted: I Temple Yoga studiet på Traverbanevej 10, 2 sal
Periode: 14. januar 2020. 17  gange (ingen dans i skoleferien/helligedage)
Pris: 1700 kr. for i alt 17 gange samt fri yoga. Der betales én gang. Tilmelding er bindende. 
Gælder: Dans én gang om ugen + fri yoga 
Dansetøj: Komfortabelt og afslappet tøj. Det kan fx være tights, leggings, træningsbukser, shorts, tank top, t-shirt. Og vi danser i bare fødder eller sokker. 
Opvisning: Tirsdag den 19. maj 2020 (alle skal have sort tøj på til opvisningen)

Forældre kan vente i Café Pitstop på 1. sal. (eller gå en tur i Charlottenlund Skov) mens der er danseundervisning. 

 

 

 

 

Dans og yoga_Anne Sofie 

Praktisk Info 

Hvordan køber/booker jeg en danse prøvetime 
Du mobilepayer 100 kr. til Temple Yoga på 483878. Under besked skriver du barnets fulde navn,  alder, dit telefonnummer, en emailadresse, dato & tidspunkt for prøvetimen. Hvis der ikke er nok plads til alle oplysningerne kan du evt. sende en alm. sms besked til 2617 8881. Vi skal bruge disse oplysninger for at oprette en profil til barnet og booke barnet på. Har barnet ikke en email adresse er du velkommen til at bruge din email. Det er vigtigt at det er dit telefonnummer du bruger, da vi sender smser ud vedr. praktiske oplysninger. Du får en bookingbekræftelse per mail, når betalingen modtaget.  

Hvordan tilmelder jeg mit barn på Funky Jazz holdet? 
Du overfører det fulde beløb på 1700 kr. (for 17 undervisningtimer) til mobilepay 483878 og skriver under besked hvilket hold du har betalt til. Temple Yoga sørger for at booke barnet på alle 15 dansehold. Hvis du allerede har betalt 100 kr. for en prøvetimen betaler du kun for de resterende gange der er tilbage, fx 16 undervisningtimer til 1600 kr. 

Hvordan tilmelder jeg mit barn til en familieyoga workshop?
Når du har øverført betalingen for Funky Jazz kan dit barn komme til alle familieyoga workshops under hele danseperioden, helt gratis. Du booker dit barn på ved at sende en mail til hello@templeyoga.dk 

Hvordan tilmelder jeg mig selv til en familieyoga workshop?
Du skal også selv booke dig på familieyogaworkshop. Det koster 150 kr.  
Det gør du online via vores bookingsystem. Du skal have en profil for at booke. Hvis du ikke allerede har oprettet en profil hos Temple Yoga kan du gøre det her via dette link (klik her). 

Book via hjemmesiden:
Gå ind på www. templeyoga.dk/booking/
Når du er logget ind med din profil kan du klikke på fanen Workshops. Find den workshop du gerne vil booke. 

Book via Mindbody appen:
Find den dato du ønsker  “under schedule” og book.

Workshops er bindende og du kan ikke bytte til en anden workshop hvis du bliver forhindret. Men du er altid velkommen selv at give/sælge pladsen til en anden.

Hvis dit barn ikke kommer til en dansetime eller familieyoga workshop
Hvis eleven er forhindret i at komme til en dansetime en dag skal du ikke gøre noget. Men det er naturligvis rart for danselæren at vide det på forhånd. Du kan evt. sende en sms til Temple Yoga på 2617 8881.

Det er tilgengæld vigtigt at du husker at afbooke dit barn, hvis dit barn er forhindret i at komme til en familieyoga workshop. Familieyoga workshops kan også bookes af andre yogamedlemmer og det vil være rart at vide, hvis pladsen kunne glæde en anden. Send en sms til Temple Yoga på 2617 8881, når du gerne vil afbooke dit barn. Normalt kan worskhops ikke annulleres, men kun for dansebørnene, da de kommer gratis til familieyoga worskhops.

Hent gratis Booking App til Temple Yoga
Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit.