Slide background

Funky Jazz til børn/tweens (plus fri yoga)

Den 4. september starter vi igen vores populære dansehold med 15 undervisningstimer inden juleferien. 

Tirsdag 17:00-17:50 – Funky Jazz for 8-12 årige 

Prøvetimer 
Eleven er altid velkommen til en prøvetime på ovenstående tider, gerne 3. eller 10. september. Kommer man midt i forløbet skal man bare være opmærksom på at der ikke bliver lavet om på undervisningen og undervisningen foregår som planlagt.

Max 14 elever på hvert hold, så det er et lille dansehold, så alle elever bliver set. Her er der fokus på dans og struktur men også få danseglæde frem i alle. Det foregår i Temple Yogas lyse yogasal med panorama vinduer ud til Charlottenlund Skov. 

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Stilarten er Funky Jazz med sjove og udfordrende moves til kendte numre fra Taylor Swift, Katy Perry, Meghan Trainor, Justin Bieber m.fl. Funky Jazz er en glad og energisk stilart. Den har elemeneter fra Hip Hop, Jazz og Waacking og masser af freestyle, når Sofie underviser. Google gerne Funky Jazz eller Jazz Funk, hvis du gerne vil se hvordan Funky Jazz ser ud.

Det er vores dygtige danselærer Sofie som lige er kommet hjem fra sin danseuddannelse i LA, som står for danseundervisningen. Så mon ikke Sofie har taget en masse nye funky moves med hjem.   Sofie har danset siden hun var 4 år og har flere danseuddannelser bag sig. Hun arbejder også i en børnehave så sofie er meget pædagogisk og tålmodig og er vant til børn.  

Plus fri yoga under danseperioden!
Udover dans én gang om ugen har eleven også mulighed for at komme til ubegrænset yoga uden ekstra omkostning. Det er oplagt at tage til familieyoga som vi kører et 1-2 søndagen om måneden. Hver gang tager vi et emne op og går i dybden med fx solhilsen eller vejrtrækning. Se datoer for familieyoga ved at klikke her.  I princippet er eleven velkommen på de andre voksen yogahold på skemaet (26 hold om ugen), men der er nogle hold som er mere velegnet til børn. Bare eleven kan være stille og følge undervisningen uden at forstyrre. De må gerne holde pause.

Sted: I Temple Yoga studiet på Traverbanevej 10, 2 sal
Periode: 4. september 2018. 15  gange (ingen dans i skoleferien/helligedage)
Pris: 1500 kr. for i alt 15 gange samt fri yoga. Der betales én gang. Tilmelding er bindende. 
Gælder: Dans én gang om ugen + fri yoga 
Dansetøj: Komfortabelt og afslappet tøj. Det kan fx være tights, leggings, træningsbukser, shorts, tank top, t-shirt. Og vi danser i bare fødder eller sokker. 
Opvisning: Tirsdag den 18. december 2018 (alle skal have sort tøj på til opvisningen)

Forældre kan vente i Café Pitstop på 1. sal. (eller gå en tur i Charlottenlund Skov) mens der er danseundervisning. 

Yoga og dans 2

 

 

 

Dans og yoga_Anne Sofie 

Praktisk Info 

Hvordan køber/booker jeg en danse prøvetime 
Du mobilepayer 100 kr. til Temple Yoga på 76318. Under besked skriver du barnets fulde navn,  alder, dit telefonnummer, en emailadresse, dato & tidspunkt for prøvetimen. Hvis der ikke er nok plads til alle oplysningerne kan du evt. sende en alm. sms besked til 2617 8881. Vi skal bruge disse oplysninger for at oprette en profil til barnet og booke barnet på. Har barnet ikke en email adresse er du velkommen til at bruge din email. Det er vigtigt at det er dit telefonnummer du bruger, da vi sender smser ud vedr. praktiske oplysninger. Du får en bookingbekræftelse per mail, når betalingen modtaget.  

Hvordan tilmelder jeg mit barn på Funky Jazz holdet? 
Du overfører det fulde beløb på 1500 kr. (for 15 undervisningtimer) til mobilepay 76318 og sender en sms til Temple Yoga på 2617 8881 hvilket hold du hat betalt til. Temple Yoga sørger for at få Dans & Yoga abonnementet bliver oprettet på barnets profil. Temple Yoga sørger også for at bookke barnet på alle 15 dansehold. Hvis du allerede har betalt 100 kr. for en prøvetimen betaler du kun for de resterende gange der er tilbage, fx 14 undervisningtimer til 1400 kr. 

Hvordan tilmelder jeg mit barn på et yogahold?
Når du har øverført betalingen for Funky Jazz med 15 undervisningstimer kan du booke dit barn på alle yogahold i danseperioden. 

Temple Yoga sender en email med log in oplysninger så du selv kan booke barnet på et yogahold.

Du logger ind på barnet profil og booker lige det yogahold dit barn ønsker. Det er en god idé at du også kommer med;-). Booker du via browser findes yogaholdene under fanen Yogahold.

Via dette link (klik her) kan du læse mere om hvordan du opretter en profil til dig selv, booker et hold og køber klip/abonnement så du kan komme til yoga med dit barn. Du skal også have din egen profil for at booke dig på et yogahold. 

Hvis dit barn ikke kommer til en dansetime eller en yogatime
Hvis eleven er forhindret i at komme til en dansetime en dag skal du ikke gøre noget. Men det er naturligvis rart for danselæren at vide det på forhånd. Du kan evt. sende en sms til Temple Yoga på 2617 8881.

Det er tilgengæld vigtigt at du husker at afbooke dit barn, hvis dit barn er forhindret i at komme til en yogatime. Yogaholdene kan også bookes af andre yogamedlemmer og det vil være rart at vide, hvis pladsen kunne glæde en anden. Afnullering af et yogahold er 3 timer inden holdstart – ellers fratrækkes der 3 dage fra yogaperioden. 

Hent gratis Booking App til Temple Yoga
Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit.