Rawkugler
Foto: Mai Pham v. Temple Yoga
Der er flere der gerne vil have opskriften på de sunde øko raw kugler Temple Yoga serverer til workshops.
Fremgangsmåde
Du vejer dadlerne med sten. Stenene fjernes fra dadlerne. Dadler og mandler hakkes groft i minihakkeren til mandlerne er bittesmå men ikke fint fint til mandelmel! Appelsinsaft, kokosmel, havregryn og kakao tilsættes, og det hele røres til en klistret masse med fingrene.
Herefter trilles massen til kugler, som vendes i kokosmel, kokossukker, lakrids etc. De lækre raw kugler sættes på køl, til de skal serveres.
Namaste
Mai Pham
Opskrift til ca 40 rawkugler
400 g tørrede dadler (jeg bruger de økologiske Medjoul dadler fra Levevis, de er store og saftige)
150 g mandler
6-8 spsk appelsinsaft
8 spsk kokosmel
10 spsk finvalsede havregryn
2-3 spsk kakaopulver
kokossukker, kokosmel, lakridspulver eller kakao til at trille kuglerne i (jeg brugte kokosmel)