Slide background

Yoga & Goals Retreat
8-10 september 2019         2 PLADSER TILBAGE

Se også andre Temple Yogas retreats her.

Tre dages Yoga & Goals Retreat
Ren forkælelse for alle sanser. Tre dage fyldt med yoga, coaching, saunagus, spa, havbad, massage og lækker mad. Du får åbnet op for dine sanser via yoga og saunagus, bliver coachet til at finde dine kerneværdier. Du får tilsendt en GOALS board, der hjælper dig med at forny dine vaner og sikrer at du når dine mål efter retreatet.

Vi skal bo på det lækre spahotel Skansen i Båstad, Sverige (under 2 timers kørsel fra Kbh), forkæle krop og sind med yoga til bølgens brusen og udsigt til hav og pejs i Kallbadhuset – det unikke badehus på pæle i havet. Retreatet strækker sig over 3 dage men de fleste deltagere føler, at de har været væk meget længere tid. På dag 3 er vi tilbage i Kbh. ca. kl.16:30 – du kommer hjem opløftet og glad og med fornyet mental energi – med masser af nye idéer og ny inspiration til at kickstarte en sundere hverdag. 

Hotel Skansen & den mest unikke yoga-shala
Vi glæder os meget til at forkæle dig på det spahotel, som vi holder så meget af. Spahotellet er omringet af smuk natur og ligger et stenkast til vandet. Vi skal bl.a. forkæle krop og sind med yoga og saunagus i Kallbadehuset, som vi har for os selv og vi kan vi tage en dukkert i det kolde hav, nyde panorama udsigten til havet fra saunaen – som blot er et par trin fra din dukkert. Under hele retreatet har du ubegrænset adgang til både spaen i hovedbygningen og i Kallbadehuset. Det lækre spaområde har sauna, dampbad, japansk varmvandsbassin, pool, afslapningsafdeling mv. I Kallbadehuset er der sauna og du kan komme ned i et udendørs japansk varmvandsbassin og mærke den friske havduft fra Kattegat. Værelserne er lækkert indrettede. Alt leveres i en overbevisende kvalitet. Læs mere om Hotel Skansen: http://www.hotelskansen.se

Maden:
Der er fuldforplejning under hele opholdet. Stort morgenmadsbuffet, frokost, eftermiddagskaffe/te/kage og 3 retters menu. Hotellets restaurant byder os på velsmagende menuer, som bliver lavet med omtanke og altid med et kreativt twist. Der er også mulighed for laktose og glutenfri kost. 

Saunagus & Havbad
Gusmester Mai Pham vil guide dig igennem to saunagus-sessions. Det foregår i Kallbadehuset’s sauna, hvor du har panoramaudsigt til havet. Mai har en stor interesse indenfor aromaterapi og du kommer til at høre om hvad de forskellige æteriske olier gør for krop og sind. 

Yin, Hatha & Vinysa Flow
I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i strækkene. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer en øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.

Hatha & Vinyasa Flow rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt (pranayama). Hatha og Vinyasa Flow har mest fokus på de ydre lag ved kroppen. I modsætning til Yin yoga der er mere fokuseret på de indre.

Find dine GOALS
Undervisningen består af teori, cases og målrettede øvelser, der sætter billeder på din fremtid, så du kan se, mærke og ramme det, du sigter efter. Hen over de tre dage bliver du coachet af GOALS founder og certificerede coach Mariane Mickelborg. I fællesskab taler vi om, hvordan du og de andre deltagere kan komme frem til jeres kernværdier og mål, der skaber et opfyldende fundament for livet. Indsigterne fremmer det bedste i dig selv. Carla Mickelborg supporterer løbende med sin personlig erfaring, og du får redskaberne til hvordan du kan bruge GOALS kalenderen i praksis. Vi hjælper dig med at finde de visuelle billeder, der symboliserer de afklarede kerneværdier, for at skabe tillid til din fremtid og handlekraft i nuet. Efter retreatet får du tilsendt en GOALS kalender, som værktøj til at implementere værdierne i hverdagen. På den måde bliver du hver dag (og uden stress) mindet om at leve det bedste liv. Det liv der kan give mening, retning og ramme plet for dig.

Læs mere om GOALS her

carla-med-kalender  my-visual-monthly-intention

Undervisning af Mai Pham
Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin Hatha-yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin- & Mindfulness yogainstruktør ved Sarah Powers og Victor Chng. Mai driver til dagligt Temple Yoga med 26 yogahold om ugen og er en erfaren retreat facilitator (har afholdt over 30 retreats)

Undervisning af Mariane Mickelborg
Mariane Mickelborg er innovationschef og founder af GOALS konceptet, som bruger billeder til at bevidstgøre sine mål og ønsker. Hun er certificeret The option Process Dialogue coach og GOALS mentor, samt tidligere Art Director, uddannet ved Københavns Universitet i Informationsvidenskab med en top-up i Innovation og Entrepreneurship. Mariane udvikler løbende værktøjer og processer til personlig bevidstgørelse, glæde og vækst. 

Undervisning af Carla Mickelborg
Carla er tidligere skuespiller og lever i dag som influent. Hun er direktør i GOALS, som hun ejer med sin mor og bror. Carla er vokset op med en stærk evne til at manifestere sine mål og det værktøj lærer hun fra sig i undervisningen.

Vi glæder os til at tilbringe tre skønne dage med dig!

Yoga & Kærlighed

Mai, Carla & Mariane

mai-ny-2019_low mariane_naer_low carla_naer_low

 

Fotos fra vores Retreats. Foto: Mai Pham

Yoga_mindfulness_retreat_udendørs pool_4_low 

Medbring
Behageligt træningstøj (leggings, tights, løbetights, sweatpants, shorts, tanktop, t-shirts, varm trøje, tykke sokker etc.). 1-2 sæt badetøj, 1-2 pænt hverdagssæt til middagen, en god bog, notesbog, evt. gode sko til en gåtur, badetøfler/klipklapper. Til morgenmad og frokost er det helt fint, at vi er iført vores træningstøj. Der er badekåbe, badetøfler på værelset. Vi sørger for yogamåtte, tæppe, øjenpude og pude. Du får en stor canvas Temple Yoga taske ved ankomst, som du kan have alt dit habengut i. 

Hvem kan være med
Alle kan være med, mænd, kvinder, par – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Det er en fin måde at få introduceret yoga på – du lærer at trække vejret ordentligt og kommer igennem forskellige yogaformer. Der er altid nybegyndere med på vores retreats. Vi er max 28 deltagere og bliver delt op i to hold. Mens det ene hold får coaching bliver det andet hold forkælet med yoga/saunagus.

Pris per person:

5400 DKK per person for delt dobbeltværelse.
Hvis I er to eller flere der booker samtidig.

5800 DKK per person for enkeltværelse.
Hvis I er to eller flere der booker samtidig, men ønsker at bo hver for sig. 

6500 DKK per person for enkeltværelse.
Hvis du booker til dig alene. 

Det får du:

 • 2 overnatninger på Hotel Skansen med havudsigt
 • Fuldforplejning: 2 x morgenmad,  3 x frokost, 2 x eftermiddagste/kage/frugt, 2 x 3 retters aftenmenu
 • Ubegrænset adgang til Spa & Kallbadhus
 • 1 x 50 min. massage eller anden behandling
 • 4 x yoga (2 x Yin, 1 x Hatha, 1 x Vinyasa Flow)
 • 2 x saunagus
 • 5 timers coaching
 • 1 x GOALS kalender/board sendt direkte til din adresse
 • 1 x stor Temple Yoga taske i kraftig øko-canvas 
 • Yogamåtte, tæppe, øjenpude, pude til rådighed
 • Instaxprinter til rådighed
 • Introduktion til yoga, vejrtrækning, spa, havbad
 • En yogalærer & to coaches til rådighed under hele opholdet
 • Tid til spørgsmål og fordybelse
 • Mulighed for fælles bilkørsel for 250 kr. t/r

 

 Tilmeldning / Det med småt:

 • Du sikrer dig en plads ved at indbetale det fulde beløb per pers. på mobilepay 76318
 • Derefter sendes dit navn og email til hello@templeyoga.dk 
 • Er I flere der booker sammen sendes én email med alle navne og emailadresser
 • HUSK at skrive din retreat dato under besked, da vi afholder flere retreats
 • Du modtager en infomail fra os
 • Bliver du forhindret i at deltage kan du få refunderet det fulde beløb fratrukket 2000 kr., hvis du afbooker senest en måned før retreatet. Afbooker du senere end en måned op til retreatet mister du hele beløbet. Vi anbefaler at du tegner en afbestillingsforsikring, hvis den ikke allerede er dækket under din indboforsikring eller dit kreditkort. 
 • Ankomst søndag kl. 10:00
 • Afgang tirsdag kl.14:45
 • Transport til spahotellet er ikke inkluderet men ellers er alt inkluderet

 PROGRAM NEDERST PÅ SIDEN

yoga_saunagus_5

yoga_saunagus_4

yoga_saunagus_kallbadhusetyoga_saunagus_spa_1

yoga-spa-retreat_japanese-poolyoga_saunagus_spa_3

hotel-skansen_vaerelse_575x575

Yoga Spa Retreat_6

Program

1. dag 

Afgang fra Hellerup kl.08:10 (hvis fælles kørsel ønskes)
Ankomst Hotel Skansen kl.10:10
Velkomst
Yoga
Frokost
Coaching
Spa & massage
Eftermidddagskaffe/Te/Kage
Middag
Saunagus/Aftenhavbad
Yoga
Vi slutter kl.22 (lang men skøn dag)

Vi deler op i to hold. Så dit endelige
program få du først tilsendt en måned inden retreatet 

 

 

2. dag 

Morgenyoga
Morgenmad
Coaching
Frokost
Spa & Massage
Eftermiddagste/kaffe/te/kage
Middag
Saunagus/Aftenhavbad
Yoga
Vi slutter kl.22 (lang men skøn dag)

Vi deler op i to hold. Så dit endelige
program få du først tilsendt en måned inden retreatet 

 

 3. dag 

Morgenyoga
Morgenmad
Saunagus
Coaching
Frokost
Afrunding
Afgang fra Skansen kl.14:45

Vi deler op i to hold. Så dit endelige
program få du først tilsendt en måned inden retreatet