Slide background

Yolates Workshop på Bellevue Strand

Dato: Lørdag 19. maj kl. 13:30-16:00
Location: I Temple Yogas strandstudie på Bellevue Strand
Pris: 350 kr. inkl. økologisk te og snack
Underviser: Charlotte Larsson
Max 17 deltagere
 
Det foregår i Temple Yogas  strandstudie på Bellevue Strand – ja lige på stranden. Der vil også være mulighed for havbad i Øresund til dem der har lyst. Vi har omdannet Arne Jacobsens hvide omklædningskabiner til semi-outdoor yogastudie. At få lov til at dyrke yoga lige ved vandkanten og indånde livsenergien fra den friske havluft er helt unikt. Det er zen for krop og sind. Havudsigten og de beroligende lyde stimulerer hver enkelt celle. Vind og vand giver dig følelsen af harmoni og frihed.  Sol, regn, himmel, skyer, sand giver dig mulighed for at være tættere på Jorden. 
 
YOGA giver dig balance, dybe stræk, ro i sindet og du retter opmærksomheden på din vejrtrækning. Du får masseret dine kirtler og organer.
 
PILATES giver dig en flot holdning og gør dig stærk, her er der fokus på core (mave, ryg og bækken).
 
QIGONG åbner op for kroppens energibaner så der kommer et bedre energiflow. Qigong bliver også kaldt for kinesisk “helsegymnastik” og er en del af TMC (Traditional Chinese Medicine), som handler om at skabe balance og harmoni i krop og sind så alle organer og celler fungerer optimalt. I Kina bliver Qigong ofte anvendt i et behandlingsforløb for at rettte op på skader og sygdomme. Dance er livsbekræftende. Der er god rytme og bevægelse til skøn musik og man bliver så glad!
 
Sådan køber du og det med småt:
 
Via hjemmesiden: http://templeyoga.dk/booking/ Når du er logget ind finder du Yolates Workshop ved fanen Workshops.
 
Via Mindbody appen: Klik på den 19/5 under schedule og book Yolates:-)
 
Til Temple Yogas abonnementer:
20% rabat til Temple Yogas medlemmer som er på månedsabonnement med fri yoga.
Abonnenter køber ved at mobilepay 280kr til Temple Yoga på 2617 8881. Når beløbet er modtaget booker Temple Yoga dig på Yolates workshop. 

Det med småt:
Dette arrangement er bindende og du kan ikke bytte til en anden workshop hvis du bliver forhindret. Men du er altid velkommen selv at give/sælge pladsen til en anden.

Regner det sætter vi vandtæt solsejl op. Men blæser det rigtig meget direkte fra øst og ind i vores ellers bekskyttede “bås” rykker vi arrangementet til Temple Yogas indendørs yogastudie i Charlottenlund. 

Godt at vide:
God idé at have læst Temple Yogas “Godt at vide” inden ankomst vedr. yoga på stranden.
Læs mere her

Find os / Parkering:
Se hvordan du finder Temple Yogas Strandstudie på Bellevue Strand / Parkering
Læs mere her