Slide background

Yin & Aku-Healing 

Her kan du nyde din yoga med skøn udsigt til Charlottenlund Skov og kig til Øresund. Igennem de store panorama vinduer kan du rette dit blik mod en 400 år gammel skov med spændende forhistorie. Der er 5 meter til loftet, masser af lys i yogashalaen ved Travbanen. Vi kan åbne de store vinduer og invitere fuglekvidren fra skoven ind til vores yogasession. Der er 5 min. gang til Café Jorden Rundt og Øresund/Charlottenlund Søbad. 

Yin Yoga

I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Alle stillingerne er siddende eller liggende. Yin yoga er en meditativ træningsform. 

Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet mens du mediterer dig ind i strækkene. Du opnår en større bevægelsesfrihed og øget koncentrationsevne.

I Yin yoga har vi ikke fokus på at styrke musklerne som i Hatha. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energiblokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne. 

Du kan læse mere om de to undervisere ved at klikke her.
Læs mere om Sanjas behandlinger (Akupressur, Healing, Chi Nei Tsang). Klik her

Medbring:

Kom i behageligt tøj. Altid rart med en ekstra trøje og et par sokker. Temple Yoga har yogamåtte, pude, blokke, øjenpude mv. som du kan låne. 

 Sådan køber du og det med småt:

Via hjemmesiden:
Gå ind på www.templeyoga.dk/booking/
Når du er logget ind finder du Yin Aku-Healing Workshop ved fanen Workshops. 

Via Mindbody appen:
Klik på den dato du ønsker under schedule og book Yin & Aku-Healing.

Til Temple Yogas abonnenter:
20% rabat til Temple Yogas medlemmer som er på månedsabonnement med fri yoga.
Du køber ved at mobilepaye 368kr til Temple Yoga på 76318. Når beløbet er modtaget booker Temple Yoga dig på workshoppen. Tjek gerne på skemaet (via app eller hjemmesiden) om der er fuldt booket inden du overfører penge. Det er vigtigt at du betaler via mobilepay for at få abonnementsrabat. Har du betalt online kan vi desværre ikke give rabat efterfølgende.

Det med småt:
Dette arrangement er bindende og du kan ikke bytte til en anden workshop hvis du bliver forhindret. Men du er altid velkommen selv at give/sælge pladsen til en anden.

Godt at vide:
God idé at have læst Temple Yogas “Godt at vide” inden ankomst vedr. yoga på stranden.
Læs mere her

Find os / Parkering:
Se hvordan du finder Temple Yogas yogastudie ved Charlottenlund Travbane / Parkering
Læs mere her