Slide background

Yin & Aku-Healing på Bellevue Strand

Det foregår i Temple Yogas  strandstudie på Bellevue Strand – ja lige på stranden. Der vil også være mulighed for havbad i Øresund til dem der har lyst. Vi har omdannet Arne Jacobsens hvide omklædningskabiner til semi-outdoor yogastudie. At få lov til at dyrke yoga lige ved vandkanten og indånde livsenergien fra den friske havluft er helt unikt. Det er zen for krop og sind. Havudsigten og de beroligende lyde stimulerer hver enkelt celle. Vind og vand giver dig følelsen af harmoni og frihed.  Sol, regn, himmel, skyer, sand giver dig mulighed for at være tættere på Jorden. 

Yin Yoga

I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Alle stillingerne er siddende eller liggende. Yin yoga er en meditativ træningsform. 

Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet mens du mediterer dig ind i strækkene. Du opnår en større bevægelsesfrihed og øget koncentrationsevne.

I Yin yoga har vi ikke fokus på at styrke musklerne som i Hatha. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energiblokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne. 

Du kan læse mere om de to undervisere ved at klikke her.
Læs mere om Sanjas behandlinger (Akupressur, Healing, Chi Nei Tsang). Klik her

Medbring:

Kom i behageligt tøj. Altid rart med en ekstra trøje og et par sokker. Medbring gerne badetøj og håndklæde hvis du gerne vil i vandet.  Temple Yoga har yogamåtte, pude, blokke, øjenpude mv. som du kan låne. 

Sådan køber du og det med småt:

Via hjemmesiden:
Gå ind på www. templeyoga.dk/booking/
Når du er logget ind finder du Yin Aku-Healing Workshop ved fanen Workshops.

Via Mindbody appen:
Klik på den 1/9 under schedule og book Yin & Aku-healing.

Til Temple Yogas abonnenter:
20% rabat til Temple Yogas medlemmer som er på månedsabonnement med fri yoga.
Du køber ved at mobilepaye 360kr til Temple Yoga på 76318. Når beløbet er modtaget booker Temple Yoga dig på workshoppen. Det er vigtigt at du betaler via mobilepay for at få abonnementsrabat. Har du betalt online kan vi desværre ikke give rabat efterfølgende.

Det med småt:
Dette arrangement er bindende og du kan ikke bytte til en anden workshop hvis du bliver forhindret. Men du er altid velkommen selv at give/sælge pladsen til en anden.

Regner det sætter vi vandtæt solsejl op. Men blæser det rigtig meget direkte fra øst og ind i vores ellers bekskyttede “bås” rykker vi arrangementet til Temple Yogas indendørs yogastudie i Charlottenlund. 

Godt at vide:
God idé at have læst Temple Yogas “Godt at vide” inden ankomst vedr. yoga på stranden.
Læs mere her

Find os / Parkering:
Se hvordan du finder Temple Yogas Strandstudie på Bellevue Strand / Parkering
Læs mere her