Slide background

Regain Yoga

Her kan du nyde din yoga med skøn udsigt til Charlottenlund Skov og kig til Øresund. Igennem de store panorama vinduer kan du rette dit blik mod en 400 år gammel skov med spændende forhistorie. Der er 5 meter til loftet, masser af lys i yogashalaen ved Travbanen. Vi kan åbne de store vinduer og invitere fuglekvidren fra skoven ind til vores yogasession. Der er 5 min. gang til Café Jorden Rundt og Øresund/Charluttenlund Søbad. 

Medbring:

Kom i behageligt tøj. Altid rart med en ekstra trøje og et par sokker. Temple Yoga har yogamåtte, pude, blokke, øjenpude mv. som du kan låne. 

Sådan køber du og det med småt:

Via hjemmesiden:
Gå ind på www. templeyoga.dk/booking/
Når du er logget ind finder du Regain Yoga Workshop ved fanen Workshops.

Via Mindbody appen:
Klik på den 23/9 under schedule og book Regain Yoga.

Til Temple Yogas abonnenter:
20% rabat til Temple Yogas medlemmer som er på månedsabonnement med fri yoga.
Du køber ved at mobilepaye 280kr til Temple Yoga på 76318. Når beløbet er modtaget booker Temple Yoga dig på workshoppen. Det er vigtigt at du betaler via mobilepay for at få abonnementsrabat. Har du betalt online kan vi desværre ikke give rabat efterfølgende.

Det med småt:
Dette arrangement er bindende og du kan ikke bytte til en anden workshop hvis du bliver forhindret. Men du er altid velkommen selv at give/sælge pladsen til en anden.

Regner det sætter vi vandtæt solsejl op. Men blæser det rigtig meget direkte fra øst og ind i vores ellers bekskyttede “bås” rykker vi arrangementet til Temple Yogas indendørs yogastudie i Charlottenlund. 

Godt at vide:
God idé at have læst Temple Yogas “Godt at vide” inden ankomst.
Læs mere her

Find os / Parkering:
Se hvordan du finder Temple Yogas Strandstudie på Bellevue Strand / Parkering
Læs mere her