Slide background

Temple Yoga Team

Der stilles store krav til Temple Yogas instruktører. Derfor er alle undervisere i Temple Yoga certificerede yogainstruktører og har minimum haft et 200 timers yogauddannelsesforløb, hvor yogapraksis, teori, anatomi, yogafilosofi etc. er en del eksamenpensum. Udover at alle er certificerede yogainstruktører har mange også gennemført andre uddannelser så som massage, kropsterapi, ernæring, fysioterapi etc. – så du altid er i trygge hænder hos en Temple Yoga instruktør. 

CLASSES IN ENGLISH 
Choose classes with Aura, Anne Sofie, Diana, Ditte, Malene, Pernille, Sanja, Jacob
See the schedule here.   

Mai

mai-2019_low-low 

Mai underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Power Yoga, Yin, Restorativ, Meditation

Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin-yogainstruktør både hos Sarah Powers og Victor Chng. Restorativ Yogalæreruddannelsen har Mai studereret hos Malika Baladi.  

Allerede i teenageårene blev hun fascineret af yoga og det man derigennem kan opnå mentalt og fysisk. Siden har hun udøvet forskellige former for yoga og har i nogle år også studerede Tai Chi med akupunktør Tommy Iversen. Under sine universitetsstudier opholdt Mai sig i Tokyo, hvor hun studerede japansk sprog og kultur og blev under opholdet introduceret til zenbuddhisme. 

Du kan forvente at få sved på panden hvis du deltager i Mais Hatha eller Vinyasa Flow. I Hatha kan Mai godt lide at tælle på sanskrit for de antal vejrtrækninger du tager – det giver en rolig og meditativ session, hvor du både får krop og sind med hele vejen. Vælger du en Yin-session bliver du guidet ind i en meditativ tilstand, hvor der samtidig også er fokus på bindevævstræning og energiflow og det TCM (Traditional Chinese Medicine) kan gøre for dit helbred. 

Mai bor i Hellerup og er kvinden bag Temple Yoga.

 Anne Sofie

 Anne Sofie_340_240

Anne Sofie underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Power Yoga, Familieyoga, Yin
Classes with Anne Sofie will be taught in English too. 

Anne Sofie har udover en certificeret yogainstruktøruddannelse også en 1-årig uddannelse i dans fra Stepz Dansestudie. Derfor har Anne Sofie en stor kærlighed til Vinyasa Flow, som i sit flow minder en hel del om at danse. Som teenager fik Anne Sofie første gang øjnene op for yoga, da hun blev præsenteret for Iyengar yoga. Siden har interessen været der og det har også resulteret i en del yogarejser bl.a. har Anne Sofie boet hos et yoga-akademi i Kathmandu. Ved siden af yogaundervisningen studerer Anne Sofie Idræt på Københavns Universitet. Anne Sofie er også en passioneret danselærer for børn og unge.

 Aura

 Aura_160_160

Aura teaches in Vinyasa Flow, Yin
Classes with Aura will only be taught in English.

Aura er både certificeret yogalærer og massage terapeut. Hun har i de sidste 15 år praktiseret mange forskellige yogaformer: Hatha, Ashtanga, Bikram, Vinyasa Flow og Yin yoga. Hun underviser med humor og sørger samtidig for at du kommer sikker ind i stillingerne. Du kan regne med at du får sved på panden hvis du vælger én af Auras dynamiske yogaformer som Hatha eller Vinyasa Flow. Aura´s Vinyasa Flow kan være udfordrende for nogen, så måske ikke en time du vil starte med hvis du er begynder. Auras Yin Yoga er meget meditiativ – nogle elever siger at de nærmest bliver hypnotiseret ind i stillingerne;-)

P.t. er Aura på Barsel men kommer tilbage til Temple Yoga efterår 2019.

Charlotte

 charlotteweb

Charlotte underviser i gravid-yoga 

 Charlotte er uddannet gravid-yogalærer. Hun har desuden en yogainstruktøruddannelse i Hatha -og Astangayoga, som hun har taget i Indien.  

Yoga og meditation har gennem mange år været en fast del af Charlottes liv. Som gravid oplevede hun selv, hvordan yogaen var med til at give hende et større overskud, i takt med at maven voksede. Samtidig mærkede hun vigtigheden af at bevæge kroppen som gravid. At yoga ikke alene styrker og smidiggør kroppen, men også er med til at opbygge tillid til den. Den oplevelse vil hun som gravid-yogalærer gerne give videre til andre kvinder. 

Graviditet, yoga og fødsler er i det hele taget et stort omdrejningspunkt i Charlottes liv.  Som certificeret doula støtter hun gravide kvinder og par før, under og efter graviditet. 

Charlottes undervisning er rolig og nærværendeog med fokus på den enkeltes behov. Alle kan være med, uanset hvor langt de er henne i graviditeten.  Udover yogaundervinsing er Charlotte eogså uddannet journalist.

Ditte

 Ditte_160_160_low_jpg

Ditte underviser i Yolates , Vinyasa Flow, Yin
Classes with Ditte will be taught in English too

Ditte har fokus på sammenhængen mellem krop og sind. Hendes intention er at nære din livsglæde i et trygt rum, hvor du kan give slip på gammel, tung energi og åbne din krop og dit sind for at modtage ny og frisk energi – uanset om det er gennem ledfrigørende dans eller lange, blide bindevævsstræk. Ditte bruger af lyd og dufte til at aktivere alle dine sanser i et meditativ flow og guider dig omsorgsfuldt og nærværende med udgangspunkt i din krop og dine behov. Udover at være certificeret Living Yolates- og Yin yogalærer er Ditte også uddannet mastercoach fra Mindjuice og arbejder som selvstændig coach og terapeut. 

Diana

 Diana_low

Diana underviser i Blid Hatha, Vinyasa Flow, Yin Yoga
Classes with Diana will be taught in English too. 

Til Dianas yogatimer får du varmen i kroppen og vejrtrækningen helt ned i maveregionen. Du styrker din muskulære bevidsthed og lærer at spænde op i kroppen, så du undgår skader. Samtidig får du mulighed for at fordybe dig mentalt, så du oplever en større grad af ro og nærvær, som du kan tage med dig, når timen er slut. Med sit nærvær og sin kyndige vejledning skaber hun et rum, hvor alle føler sig velkomne og kan være med. Diana har taget sin yogalæreruddannelse og flere yogakurser hos Hamsa. Diana er også uddannet Body All Mind kropsterapeut.

Jacob

 jacob-160_160_low

Jacob underviser i Slow Flow og Meditation.
Classes with Jacob will be taught in English too.

 Jacob er certificeret Viniyoga yoga – og meditationslærer.  Han har studeret meditation under Culadasa i USA. Culadasa er underviser i en moderne meditationsmetode med inspiration fra den nyeste hjerneforskning og med rod i den buddhistiske theravada tradition.

Jacobs undervisning fokuserer på sammenhængen mellem bevægelse, åndedræt og mental klarhed, samt yogaens terapeutiske egenskaber. Målet er at skabe en dybtfølt kontakt til hvad der i yoga kaldes prana- en grundlæggende livsenergi og visdom, der gennemstrømmer vores krop og sind. For at mærke denne prana lægger Jacobs timer vægt på funktion frem for form og undersøger således særligt hvordan yogastillingerne føles indefra. Med tiden vil en øget kontakt til prana hjælpe os til at give slip på det, som ikke tjener os. Det handler om at skille os af med bl.a. vaner, tanker og handlemønstre, der fraholder os for at se, at vi på det allermest grundlæggende niveau allerede er perfekte. Ved siden af yogaundervisning er Jacob biokemiker og er pt. i gang med et forskningsprojekt om plantefibre på Københavns Universitet. 

Malene

 malene 160_160_low

Malene underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Power Yoga, Yin, Restorativ
Classes with Malene will be taught in English too. 

Malene er certificeret yogalærer og har i de seneste 30 år praktiseret Hatha, Iyengar, Vinysa Flow, Bikram Yoga, Yin Yoga. Hendes Hatha- og Vinyasa Flow timer er dynamiske og der er fokus på core, styrke og stabilitet så sved på panden kan du også forvente. Er du begynder skal du måske ikke starte med Malenes Vinyasa Flow eller Power Yoga. Malenes underviser meget intuitivt og stillingerne udføres i præcise guidninger. Det kombineres ofte med pranayama (åndrætsteknik) og en kortvarig Yoga Nidra (afspænding) til sidst. Til Savasana (hvilestilling) kan du være heldig at opleve Malenes magiske syngeskåle, som hun spiller på. Malene kan godt lide at tage èn stilling ud af sekvensen og fx gå i dybden med teknikken. Selvom stillingerne kan være udfordrende sørger Malene altid for at du kommer sikker ind i dem og holder  humøret højt under hele timen. Udover yogaundervisning er Malene også uddannet Reiki Healer og tereapeut i Unicornmetoden (mind and body release method).

Pernille

Nyt Pernille foto

Pernille underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Yin, Restorativ
Classes with Pernille will be taught in English too. 

Pernilles yogaundervisning er nærværende med fokus på den enkeltes behov. Pernille er meget “hands on”, når hun guider dig igennem en yogatime så du kommer du til at opleve, at Pernille er meget omkring sine elever. De seneste seks år har Pernille boet i Boston, USA, hvor hun tog sin yogainstruktøruddannelse. Det er også i USA Pernille har taget sin special uddannelse indenfor Yoga og kræft med fokus på restorative yogaøvelser for kræftramte. Det terapeutiske i yogaen har altid fascineret Pernille og det kan man mærke i hendes undervisning. Pernille holder meget af at bruge props i sin undervisning så alle kan få adgang til fordelene ved stillingerne uanset fysisk tilstand, alder eller studietid.  Ud over at være certificeret yogalærer har Pernille en idrætsfaglig baggrund (Cand. Scient. i Human Fysiologi) koblet med Human Ernæring fra Københavns Universitet.

 

Sacha

sacha_160_160_low

 

Sacha teaches in Vinyasa Flow, Yin, Meditation
Classes with Sacha will only be be taught in English. 

Sacha er certificeret jivamukti yogalærer og spirit yogalærer. Hun har også taget flere yin og mindfullness uddannelser hos Sarah Powers.
Sacha er stærkt påvirket af hendes mentor Sarah Powers med en Buddhistisk livsfilosofi og hendes tilgang til at undervise på. I flow klasser fokuserer hun på at eleven er mindfull, bringer kroppen og vejrtrækningen sammen. Sacha guider med sin stemme og hænder således at eleverne lærer at bruge krop og sind mere bevidst i stillingerne og lærer at mærke efter hvad der foregår i kroppen, så du kan opbygge et stærkt og et grounded fundament.

I Yin Yoga sidder taler Sacha meget om mindfulness og hvordan vi kan være mere bevidst omkring de forandringer der foregår i os konstant og at vi ikke er vores følelser eller tanker.

Udover yogaundervisning er Sacha også uddannet thai yoga massage massør og craniosacral terapeut.

Sanja

Sanja nyt

 

Sanja underviser i Vinyasa Flow, Yin, Yolates, Power Yoga
Classes with Sanja will be taught in English too. 

Sanja er både certificeret yoga- og Living Yolates instruktør. I Sanjas Vinyasa Flow bevæger du dig elegant og lækkert ind i stillingerne. Vil du have masser af styrke og core og sved på panden kan du prøve Sanjas Power Yoga. Sanja er også kropsbehandler med fokus på healing, Chi Nei Tsang organmassage zoneterapi. Det mærker du tydeligt i hendes undervisning. Der er masser af varme, nærvær og smil når du bliver undervist af Sanja. Du vil også opleve at Sanja bruger sin viden omkring Tradional Chinese Medicine (TMC) i sin undervisning.

Trine

trine-foss-160_160-low

 

 

 

 

Trine underviser i Vinyasa Flow, Blid Vinyasa Flow, Yin, Restorativ, Meditation 

Trine er certificeret underviser i Hatha og Yin Yoga samt Mindfulness instruktør. Yoga og meditation har været en del af Trines liv i mange år. En konstant nysgerrighed for at dykke dybere i yogaens univers inspirerer Trine til hele tiden at lære mere gennem kurser, uddannelser og workshop – både inden for yoga, men i høj grad også om Ayurveda, TCM (traditionel kinesisk medicin) og filosofien bag yoga. Trines undervisning er rolig, nærværende og omhyggelig. Du vil blive guidet sikkert gennem stillingerne, og fokus vil være at nære kroppen og sindet gennem bevægelse, åndedrættet og mindfulness øvelser.  Trine er også Prof. Bachelor i ernæring og sundhed.