Slide background

Temple Yoga Team

Der stilles store krav til Temple Yogas instruktører. Derfor er alle undervisere i Temple Yoga certificerede yogainstruktører og har minimum haft et 200 timers yogauddannelsesforløb, hvor yogapraksis, teori, anatomi, yogafilosofi etc. er en del eksamenpensum. Udover at alle er certificerede yogainstruktører har mange også gennemført andre uddannelser så som massage, kropsterapi, ernæring, fysioterapi etc. – så du altid er i trygge hænder hos en Temple Yoga instruktør. 

CLASSES IN ENGLISH 
Choose classes with Aura, Anne Sofie, Diana, Malene, Pernille, Sanja
See the schedule here.   

 Mai

Mai

Mai underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Yin, Restorativ, Meditation

Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin Hatha-yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin-yogainstruktør både hos Sarah Powers og Victor Chng. 

Allerede i teenageårene blev hun fascineret af yoga og det man derigennem kan opnå mentalt og fysisk. Siden har hun udøvet forskellige former for yoga og har i nogle år også studerede Tai Chi med akupunktør Tommy Iversen. Under sine universitetsstudier opholdt Mai sig i Tokyo, hvor hun studerede japansk sprog og kultur og blev under opholdet introduceret til zenbuddhisme. 

Du kan forvente at få sved på panden hvis du deltager i Mais Hatha eller Vinyasa Flow. I Hatha kan Mai godt lide at tælle på sanskrit for de antal vejrtrækninger du tager – det giver en rolig og meditativ session, hvor du både får krop og sind med hele vejen. Vælger du en Yin-session bliver du guidet ind i en meditativ tilstand, hvor der samtidig også er fokus på bindevævstræning og energiflow og det TCM (Traditional Chinese Medicine) kan gøre for dit helbred. 

Mai bor i Hellerup og er kvinden bag Temple Yoga.

 Anne Sofie

 Anne Sofie_340_240

Anne Sofie underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Yin
Classes with Anne Sofie will be taught in English too. 

Anne Sofie har udover en certificeret yogainstruktøruddannelse også en 1-årig uddannelse i dans fra Stepz Dansestudie. Derfor har Anne Sofie en stor kærlighed til Vinyasa Flow, som i sit flow minder en hel del om at danse. Som teenager fik Anne Sofie første gang øjnene op for yoga, da hun blev præsenteret for Iyengar yoga. Siden har interessen været der og det har også resulteret i en del yogarejser bl.a. har Anne Sofie boet hos et yoga-akademi i Kathmandu. Ved siden af yogaundervisningen studerer Anne Sofie Idræt på Københavns Universitet. Anne Sofie er også en passioneret danselærer for børn og unge.

Pt. er Anne Sofie i Australien i forbindelse med sit idrætstudie, men er tilbage hos Temple Yoga i februar 2019. 

 Aura

 Aura_160_160

Aura underviser i Vinyasa Flow, Yin
Classes with Aura will be taught in English too. 

Aura er både certificeret yogalærer og massage terapeut. Hun har i de sidste 15 år praktiseret mange forskellige yogaformer: Hatha, Ashtanga, Bikram, Vinyasa Flow og Yin yoga. Hun underviser med humor og sørger samtidig for at du kommer sikker ind i stillingerne. Du kan regne med at du får sved på panden hvis du vælger én af Auras dynamiske yogaformer som Hatha eller Vinyasa Flow. Aura´s Vinyasa Flow kan være udfordrende for nogen, så måske ikke en time du vil starte med hvis du er begynder. Auras Yin Yoga er meget meditiativ – nogle elever siger at de nærmest bliver hypnotiseret ind i stillingerne;-)

Charlotte

 Charlotte_low

Charlotte underviser i Vinyasa Flow, Yin, Yolates

Charlotte har har arbejdet med krop, bevægelse og yoga gennem mere end 15 år. Udover at være certificeret yogalærer hos Hamsa Yoga Studio er Charlotte også certificeret Living Yolates instruktør. At skabe frirum og plads og give slip på spændingerne og få ekstra gennemslagskraft er nogle af nøgleordene når du er til Charlottes timer. Charlottes flow er lækkert og feminint og masser af power og til skøn musik når du tager ét af Charlottes Yolates hold. Charlotte er også uddannet Danseformidler fra Skolen for Moderne Dans og derfor kommer flow arbejdet i yogaen meget naturligt i Charlottes undervisning. 

Diana

 Diana_low

Diana underviser i Blid Hatha, Vinyasa Flow, Yin Yoga
Classes with Diana will be taught in English too. 

Til Dianas yogatimer får du varmen i kroppen og vejrtrækningen helt ned i maveregionen. Du styrker din muskulære bevidsthed og lærer at spænde op i kroppen, så du undgår skader. Samtidig får du mulighed for at fordybe dig mentalt, så du oplever en større grad af ro og nærvær, som du kan tage med dig, når timen er slut. Med sit nærvær og sin kyndige vejledning skaber hun et rum, hvor alle føler sig velkomne og kan være med. Diana har taget sin yogalæreruddannelse og flere yogakurser hos Hamsa. I øjeblikket er hun i gang med at uddanne sig til kropsterapeut hos Body All Mind.

Malene

 malene 160_160_low

Malene underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Power Yoga, Yin, Restorativ
Classes with Malene will be taught in English too. 

Malene er certificeret yogalærer og har i de seneste 30 år praktiseret Hatha, Iyengar, Vinysa Flow, Bikram Yoga, Yin Yoga. Hendes Hatha- og Vinyasa Flow timer er dynamiske og der er fokus på core, styrke og stabilitet så sved på panden kan du også forvente. Er du begynder skal du måske ikke starte med Malenes Vinyasa Flow eller Power Yoga. Malenes underviser meget intuitivt og stillingerne udføres i præcise guidninger. Det kombineres ofte med pranayama (åndrætsteknik) og en kortvarig Yoga Nidra (afspænding) til sidst. Til Savasana (hvilestilling) kan du være heldig at opleve Malenes magiske syngeskåle, som hun spiller på. Malene kan godt lide at tage èn stilling ud af sekvensen og fx gå i dybden med teknikken. Selvom stillingerne kan være udfordrende sørger Malene altid for at du kommer sikker ind i dem og holder  humøret højt under hele timen. Udover yogaundervisning er Malene også uddannet Reiki Healer og tereapeut i Unicornmetoden (mind and body release method).

Pernille

Nyt Pernille foto

Pernille underviser i Hatha, Vinyasa Flow, Yin, Restorativ
Classes with Pernille will be taught in English too. 

Pernilles yogaundervisning er nærværende med fokus på den enkeltes behov. Pernille er meget “hands on”, når hun guider dig igennem en yogatime så du kommer du til at opleve, at Pernille er meget omkring sine elever. De seneste seks år har Pernille boet i Boston, USA, hvor hun tog sin yogainstruktøruddannelse. Det er også i USA Pernille har taget sin special uddannelse indenfor Yoga og kræft med fokus på restorative yogaøvelser for kræftramte. Det terapeutiske i yogaen har altid fascineret Pernille og det kan man mærke i hendes undervisning. Pernille holder meget af at bruge props i sin undervisning så alle kan få adgang til fordelene ved stillingerne uanset fysisk tilstand, alder eller studietid.  Ud over at være certificeret yogalærer har Pernille en idrætsfaglig baggrund (Cand. Scient. i Human Fysiologi) koblet med Human Ernæring fra Københavns Universitet.

 

Sanja

Sanja nyt

 

Sanja underviser i Vinyasa Flow, Yin, Yolates, Power Yoga
Classes with Sanja will be taught in English too. 

Sanja er både certificeret yoga- og Living Yolates instruktør. I Sanjas Vinyasa Flow bevæger du dig elegant og lækkert ind i stillingerne. Vil du have masser af styrke og core og sved på panden kan du prøve Sanjas Power Yoga. Sanja er også kropsbehandler med fokus på healing, Chi Nei Tsang organmassage zoneterapi. Det mærker du tydeligt i hendes undervisning. Der er masser af varme, nærvær og smil når du bliver undervist af Sanja. Du vil også opleve at Sanja bruger sin viden omkring Tradional Chinese Medicine (TMC) i sin undervisning.