Slide background

Om Temple Yoga 

At dyrke yoga er at rejse ind i sig selv. Med yoga lærer du din krop at kende indefra. Vi har kun én krop og den skal vi behandle med kærlighed og nærvær  – at behandle den som et tempel. Det er derfor vi har valgt at kalde os Temple Yoga.

Under vores temple-sessions vejleder vi dig på denne rejse – det foregår i naturskønne omgivelser – enten med udsigt til skov eller hav. Temple Yoga har to yogastudier: på Charlottenlund Travbane eller på Bellevue Strand. Hos Temple Yoga kan du forkæle krop og sind med yoga til lyden af bølgerne og fuglene mens du rejser indad. Naturen er en del af yogaoplevelsen hos Temple Yoga. 

Vores mål er at hjælpe dig med at få et sundt sind i en sund krop. Vi arbejder med at lære dig at stimulere dit indre med gode og healende yogaøvelser, som styrker og vedligeholder dine muskler, bindevæv og led. Og vi fokuserer på dit åndedræt som jo i sagens natur er det mest fundamentale for livet.

Udover healende yogasessions afholder Temple Yoga også mange yoga retreats og workshops. Læs mere om Temple Yogas retreats her  og workshops her.

I Temple Yoga ønsker vi at du svæver herfra med en lethed i kroppen. Med en følelse af glæde og ro og med masser af energi og kærlighed, som du kan give videre til alle du møder.

Namaste

Mai Pham

 

 

Yoga med skov- eller havudsigt 

Vi har ca. 26 hold om ugen fordelt mellem Charlottenlund Travbane og Bellevue Strand (1.maj – 1. oktober). Når yoga på stranden slutter foregår alle 26 hold på Charlottenlund Travbane.

Charlottenlund Travbane  (hele året)

Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Her kan du nyde din yoga med skøn udsigt til Charlottenlund Skov og kig til Øresund. Igennem de store panorama vinduer kan du rette dit blik mod en 400 år gammel skov med spændende forhistorie mens du står i krigeren. Der er 5 meter til loftet, masser af lys i yogashalaen ved Travbanen. Vi kan åbne de store vinduer og invitere fuglekvidren fra skoven ind til vores yogasession. Der er 5 min. gang til Café Jorden Rundt og Øresund/Charluttenlund Søbad. På Charluttenlund Travbane er der ca. 7 yogahold om ugen. Men når yogaholdene på stranden slutter (1.oktober) kører alle 26 hold ved Charluttenlund Travbane 

Bellevue Strand (strandsæson:  ca. 1. maj – 1.oktober) 

Temple Yoga_01
Vi holder til på Bellevue Strand – ja lige på stranden. Vi har omdannet Arne Jacobsens hvide omklædningskabiner til semi-outdoor yogastudie. At få lov til at dyrke yoga lige ved vandkanten og indånde livsenergien fra den friske havluft er helt unikt. En Temple Yoga session på stranden er zen for krop og sind. Havudsigten og de beroligende lyde stimulerer hver enkelt celle. Vind og vand giver dig følelsen af harmoni og frihed. Sol, regn, himmel, skyer, sand giver dig mulighed for at være tættere på Jorden. Du kan også prøve kombinationen af yoga og havbad som vi praktiserer meget i Temple Yoga. Der er ca. 17  yogahold om ugen på stranden.