Slide background

Gravidyoga

Det er fantastisk at dyrke yoga med baby i maven og sammen med andre gravide. Yoga for gravide er et gravid forløb når du er fra uge 12 af din graviditet og helt frem til fødslen. Det betyder ikke noget, om du har dyrket yoga før, alle kan have glæde af undervisningen. På gravid yoga vil du følges med de samme kvinder og der vil også være plads at dele og spare med de andre gravide mens I hygger med en kop te efter yoga.

Kan man dyrke yoga når man er gravid:
At dyrke yoga når du er gravid er fantatisk til at styrke og afspænde krop og sind, give dig mere overskud og til at forbinde dig og din baby. Gravide der har lavet yoga under deres graviditetsforløb trækker vejret bedre, der gavner både din fødsel og både fysisk og mentalt. Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha-yogaen og du vil blive guidet gennem en blanding af blide stræk og dynamiske yogaøvelser for gravide. Klasserne er tilrettelagt i et roligt tempo, så du kan være med til de stillinger, der passer din krop. 

Du laver yogaøvelser rettet mod at lindre de mest almindelige graviditetsgener som væskeophobninger og smerter i ryg, bækken og lænd. 
Hele kroppen bliver styrket og afspændt 
Din kropsbevidsthed trænes og du opbygger tillid til hvad din krop kan 
Du guides gennem øvelser med fokus på smidiggørelse af bækkenbunden  

Gravid-yogaen er dit pusterum i hverdagen, hvor du får muligheden for at opleve tæt kontakt til din baby.

Undervisningen foregår i smukke, rolige omgivelser med udsigt til Charlottenlund skov hos Temple yoga - Traverbanevej 10, Charlottenlund. Se mere på www.templeyoga.dk/gravidyoga/

Gravid-yoga undervises af Charlotte, som er mor til to skønne unger, certificeret gravid-yogalærer og doula. Ved siden af sin gravidyogaundervisning er Charlotte ved at uddanne sig til jordmoder. 

charlotteweb

 

 

Gravidyogaforløb:

Sådan booker du dig på et gravidyogaforløb:
Opret en profil hos Temple Yogas bookingsystem Mindbody her 
Når du er kommet ind på din profil kan du booke. Klik på Workshops og find det hold du ønsker at booke. 

OBS
P.t. har vi ingen datoer for gravidforløb.

Men hold gerne øje med vores gravid worskhops.