Slide background

Godt at vide

Yoga med skov- eller havudsigt
Vi har ca. 26 hold om ugen fordelt mellem Charlottenlund Travbane og Bellevue Strand (strandyoga er 1.maj – 1. oktober). Når yoga på stranden slutter foregår alle 26 hold på Charlottenlund Travbane.

Semi-outdoor yoga på Bellevue Strand (strandsæson: ca. 1.maj – 1. oktober)
Temple Yoga foregår på Bellevue Strand i Arne Jacobsen omklædningskabiner – lige til vandet. Stedet kan blive overdækket med vandtæt solsejl (når det regner eller når der er for meget sol),  så vi har yoga til næsten al slags vejr. Vi laver ofte yoga under åben himmel – så husk også solbriller og solcreme på de varme dage;-). Hver yogi ruller en yogamåtte ud på egen yogaplatform (lille træterrasse), så yogamåtten ikke kommer i kontakt med sand. Yoga til bølgeskvulp og masser af frisk havluft er sund for krop og sind. 

Den rigtige påklædning når du har yoga på stranden:
Altid god ide at have ekstra tøj med til yoga på stranden. Lige pludselig kan vinden vende og blæse fra øst, solen kan forsvinde eller du måske får en plads i skyggen – så kan det blive lidt mere køligt.
Især til Yin skal du have ekstra tøj på/med. Lag på lag konceptet er godt. Hvis DMI lover høj sol er solcreme, solbriller, kasket en god ide. Tjek gerne vejrudsigten på DMI.dk på Klampenborg og IKKE Bellevue.

Yoga på stranden taget fra havet

Kan man lave yoga på Bellevue Strand når det blæser og regner?
Ja det kan vi;-). Temple Yogas studie ligger meget i læ (ligesom en gård med mur på 3 sider, top kan dækkes til med solsejl). Vi kan også tage små infrarød terrassevarmere i brug eller ligge elektriske varmetæpper under hver yogamåtte;-). Selvom det blæser mærker vi ofte ikke meget til det. Kun når det blæser rigtig meget fra øst kan det ikke lade sig  gøre at sætte solsejl op. Så rykker vi holdet til Charlottenlund Travbane. Alle deltagere bliver varslet med sms/mail, hvis holdet rykkes til Travbanen. Vi opdaterer også location på skemaet hvis holdet rykkes til Travbanen. 

Varighed og 10 min. før holdstart
Hver yoga-session varer 75 minutter. Kom venligst 7-10 min. før holdet starter så du kan nå at rulle yogamåtten ud, hente yogablok, øjenpude mv. Temple Yoga åbner 15 min. før holdstart.

Yogamåtte, tæppe mv. 
Du er meget velkomne til at medbringe din egen yogamåtte med. Men du behøver ikke at medbringe noget for at komme i gang med yoga. Temple Yoga har yogamåtte, tæppe, pude, øjenpude, yogablok som du er velkommen til at benytte. Temple Yoga har også yogamåtte og andet udstyr du kan købe hvis du ønsker dit eget. 

Hvad skal du have på til yoga
Komfortabelt og åndebart tøj. Det kan fx være tights, leggings, træningsbukser, shorts, tank top, t-shirt. Vi laver hatha yoga i bare fødder. Til yin yoga er det en god idé at have ekstra tøj på/med: lange tights, sweat pants (joggingbukser), trøje, lune sokker.

Yoga med havbad
Vælger du en yoga-session med havbad skal du huske at medbringe badehåndklæde, badetøj (du er også velkommen til at bade nøgen), morgenkåbe, badetøfler og det du ellers bruger til havbad. Vi starter med 60 minutters yoga og slutter af med 15 minutters havbad. Ønsker du ikke at komme i havet, er du velkommen til at tage forskud på en kop varm hjemmelavet ingefærte eller Pukka te. Stor badebro med sandbund er lige foran Temple Yoga på Bellevue Strand.

 

 

Hvor meget yoga skal man praktisere?
En gang om ugen er bedre end ingen yoga. To gange om ugen er godt men tre gange om ugen gør underværker – det er er tilbagemeldingen fra mange af Temple Yogas elever. Især dem der har ryg- eller lændeproblemer eller andre skavanker, mærker en tydelig forskel hvis de er disciplinerede og kommer flere gange om ugen. Hvis du har tid, er en dobbelttime også skønt. Starte med en Yang yogasession og afslutte med yin – så svæver du hele vejen hjem fra yogamåtten. Temple Yoga har også elever som tager 4-7 yogasessions om ugen og det kan kroppen sagtens klare, da yoga er en skånsom træning – især hvis du både tager yin- og yanghold. 

Mad og drikke før yoga
Undgå store måltider mindst to timer før holdstart. Prøv at begrænse dig til lettere mad som frugt og nødder. Drik masser af vand før og efter yoga – det hjælper på udrensningen. 

Kan jeg tage mit barn med på et voksenhold?
Vi anbefaler at du melder dig på familieyoga workshop med dit barn. Men hvis dit barn gerne vil prøve en yogaform som kun er på et voksenhold er du velkommen til at skrive til hello@templeyoga.dk om det er muligt. Det er meget vigtigt at dit barn ikke forstyrrer undervisningen og opfører sig som en  “voksen”. Det er op til yogalæreren at vurdere om dit barn kan være med.  Læs mere om familieyoga worskhop her.

Gravid Yoga
Temple Yoga har et specielt hold for gravide, de kører som forløb på 5-6 gange. De kører løbende. Se forløb under worskhop. Men hvis du ikke kan komme på et gravid forløb er du velkommen til at komme på et alm. hold.  Vi har gravide som også følger vores alm. yogahold – faktisk helt op til terminen. Der er få øvelser som gravide ikke kan lave samt et par forholdsregler. Kom derfor lidt før tid den første gang, så viser vi de alternative øvelser du kan lave i stedet. 

Kan jeg medbring min baby til yoga 
Temple Yoga har ikke et specielt efterfødselhold men du er velkommen til at have din baby med på  Bellevue Strand, når der er strandyoga fra 1/5-1/10. På Bellevue Strand kan du nemlig have babyen i barnevognen. Så længe babyen ikke forstyrrer undervisningen er du velkommen.

Hent gratis Booking App til Temple Yoga

Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit.

Cookie- og privatlivspolitik
Klik her hvis du gerne vil læse om hvordan Temple Yoga behandler dine persondata. 

Forretningsbetingelser
Klik her hvis du gerne vil læse om Temple Yogas generelle forretningsbetingelser.