Slide background

Firmayoga

Temple Yoga tilbyder yoga til dig og dine kolleger på jeres arbejdsplads. Mange virksomheder er de senere år begyndt at tilbyde deres ansatte yogakurser fordi det har vist sig at have en meget positiv effekt på medarbejdernes liv.

Amerikanske forskere påviste ved en undersøgelse på Kripalu Center for Yoga & Health at yoga reducerer stresshormonet kortisolen der ligesom adrenalinet sætter kroppen i alarmberedskab. Yoga tilfører og styrker samtidig kroppens endorfiner som også er på spil når man f.eks. er forelskede.

Når du og dine kolleger dyrker yoga vil I opleve at følelsen af stress nærmest fordamper og samtidig vil I føle at I får mere energi og overskud og bliver gladere og mere effektive.

Øvelserne laves derfor siddende og stående, hvis det er Hatha-yoga. Og når det er Yin-yoga foregår det siddende og liggende.

Det er også muligt at have firmayogahold i ét af Temple Yogas studier så I kan komme helt i zen. Enten på Bellevue Strand med havudsigt eller på Charlottenlund Travbane med skovudsigt. 

Send Mai Pham en mail på hello@templeyoga.dk, hvis du gerne vil høre mere om yoga for virksomheder. 

 Yoga event

Firma yoga

Firmaevents/Privat arrangement

Har I et firmaarrangement eller event, hvor yoga kunne være en del af programmet? Det kan være et eventkoncept i forbindelse med lanceringen af nyt produkt eller teambuilding.

Temple Yoga har arrangeret forskellige yogaevents for virskomheder, som gerne vil have en anderledes oplevelse. En oplevelse som giver masser af nærvær, fokus på det indre og mere ro i sindet.

I har mulighed for selv at vælge location men I er også velkomne til at holde arrangementet hos Temple Yoga, hvor I både kan få yoga og havbad. Temple Yoga sørger for måtter, tæpper, øjenpuder, musik mv. 

Send Mai Pham en mail på hello@templeyoga.dk og vi kan sammen strikke et godt koncept. 

Temple Yoga har arrangeret yogaevents for bl.a.:
Novo Nordisk, MT Højgaard, Vero Moda, Carlsberg Kildevæld, Elle, Casall, Momentum Consulting

Yogaevent for Casall til Copenhagen Fashion Week:

Copenhagen Fashion week_Casall

Yogaevent_Casall