Slide background

Detox Retreat 
- unik kombination af Yoga, Body sds & Havbad

LØRDAG 23/1 2016 kl.09:30-15:30     FULDT BOOKET
SØNDAG 24/1 2016 kl.09:30-15:30     FULDT BOOKET

(Detox Retreat kommer igen. Hold øje på Temple Yogas Facebook side)

2 dages retreat hvor vi har fokus på dig, din krop, dit sind og din kost. Du får mulighed for at opleve en unik kombination af yoga og Body sds træning, som sætter ekstra skub i din udrensning. Temple Yoga & K&K kropsterapi tilbyder dette retreat på Temple Yogas skønne lokaler i Klampenborg med privat badebro og havudsigt til Øresund. Vi skal naturligvis også vinterbade og få trænet vore blodkar og få gang i blodomløbet. At tage en dukkert i havet styrker også immunforsvaret. Havvand er fyldt med vitaminer,mineraler, aminosyrer. 

Detox mad, der gør dig glad og stærk
I de to dage sørger vi for nærende og styrkende mad og slowjuicer af de bedste råvarer – økologiske naturligvis. Mad der giver den optimale udrensning under hele retreatet. Lækker vegetarisk mad med indslag fra Raw-køkkenet tilfredsstiller alle sanser, understøtter detox planen og fylder dig med energi under opholdet – helt uden mejeriprodukter, sukker, kød, gluten og natskyggeplanter. Under retreatet vil der også være økologisk kokosvand og the.

Der er tid til at mærke kroppen og få fyldt depoterne op. Vi ønsker at du kommer hjem med en følelse af lethed, øget energi og en renere krop.

Udrensning gennem bevægelse og kost
Fokus på motion og sunde kostvaner er alfaomega, når vi gerne vil forebygge sygdomme og hermed opnå en forbedret livskvalitet. Mangel på motion eller bevægelse nedsætter kroppens evne til at omsætte og forbrænde fedt og sukker. Giver vi ikke den mad vores krop har brug for, kan det svække hele vores immunsystem. Et svækket immunsystem kan være årsagen til mange livsstilssygdomme så som manglende energi, allergi, blodpropper, åreforkalkning, diabetes 2, kræftsygdomme, fordøjelsesbesvær.

Du får tilsendt en anbefalet kostvejledning inden retreatet. En 7 dages kostvejledning som kan følges lige op til retreatet. Vi anbefaler at du følger kostvejledningen for at få optimal udbytte af udrensningen, men det er ikke et krav for at komme med på retreatet.

 På Detox retreatet opnår du:

 • Motion på højt plan (både stille og krævende motion)
 • Afgiftning af muskler, sener, led
 • Afgiftning af kroppens organer på celleniveau
 • Udskillelse af affaldsstoffer
 • Regenerering af immunforsvaret, hormonsystemet, nervesystemet
 • Fordybelse gennem meditation
 • Fleksibilitet og smidighed
 • Øget kropsbevidsthed
 • Øget energi

Yin yoga
I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer en øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne. Under retreatet har vi fokus på at arbejde med nyrer & urinblære meridianerne samt lever & galdeblære meridianerne.

Body sds træning
Body Self Developments System eller Body sds er et unikt dansk behandlings- og træningssystem, der afhjælper det moderne menneskes fysiske og psykiske skavanker. Body sds grundtræning styrker, smidigører og skaber harmoni i krop og sind samt stimulerer kroppens selvhelbredende egenskaber. Grundtræningen arbejder med at forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte, usmidige muskler, med en god blanding af konditionsøvelser, styrketræning og afspænding. Vi kommer igennem samtlige muskler og led og arbejder med en metode, der fungerer udrensende for de indre organer.

Body sds behandling
I forbindelse med retreatet har du mulighed for at få en Body sds behandling til speciel kursuspris (600 kr. for 50 min.). Når du har tilmeldt dig dette retreat kan du enten booke en body sds behandking før eller efter retreatet. Book derfor i god tid på morten@kk-kropsterapi.dk. Læs mere om Body sds og K&K Kropsterapi her.

 Vi glæder os til at byde dig velkommen og få 2 skønne dage med masser af yoga, Body sds træning og lækker detox mad i smukke omgivelser. 

Namaste

 Morten & Mai

 

      Hanna_savasana Juice

IMG_0005 

Medbring
Behageligt træningstøj (leggings, tights, shorts, top, t-shirts, varm trøje, lune sokker etc.), badetøj, badekåbe, badehåndklæde, badetøfler (eller bamsestøvler). Evt. notesbog.

Hvem kan være med
Alle kan deltage – mænd og kvinder – også hvis du er begyndere.  Vi tager hensyn til individuelle behov. 

Undervisning af Mai Pham og Morten Klarskov
Mai er certificeret yogainstruktør og har taget sin Hatha-yogainstruktøruddannelse i Indien ved Yogacharya Swami Rama. Hun er også uddannet Yin- & Mindfulness yogainstruktør ved Sarah Powers. Begge instruktøruddannelser er registreret gennem internationale Yoga Alliance. Mai driver til dagligt Temple Yoga. 

Morten er uddannet Body sds terapeut og licenstager ved Body sds. Han er RAB-godkendt og SAB-registerret. Driver til dagligt K&K Kropsterapi, godkendt Body-sds center på Frederiksberg.

 

Mai_profil_gomukhasana  Morten2_low 

 Pris:
3200 kr. 

 Det får du:

 • En 7 dages kostvejledning som kan følges op til retreatet
 • En yoga- & mindfulnessinstruktør til rådighed under hele opholdet
 • En Body sds terapeut til rådighed under hele opholdet
 • 2 dages Retreat med yoga, body sds træning, meditaion, havbad
 • Fuldforplejning under retreatet
 • Tid til spørgsmål

 Tilmeldning / Det med småt:

 • Tilmelding : hello@templeyoga.dk  eller 2617 8881
 • Ved tilmelding indbetales et depositum på 1.000 kr. til konto: 0400-4017323208
 • Depositum kan ikke tilbagebetales ved annullering fra deltagerens side
 • Restbeløbet indbetales en måned inden retreatet 
 • Mulighed for at tilkøbe Body SDS behandling til kursuspris kr. 600 for 50 min.
 • Transport til Temple Yoga er ikke inkluderet
 • Overnatning er ikke inkluderet
 • Vi tager forbehold for ændringer i programmet 

 

           Yogamåtte_badebro_outdoor yoga gallery_014

 

Program

1.dag

Intro, juice
Body SDS træning
Frokost: Raw salat, juice
Havbad
Yinyoga
Eftermiddags rawbowl, juice
Øvelser til kroppens begrænsninger
Afrunding, juice
(Med hjem: en juice til seneftermiddag, en shake til aftensmad, en juice til morgenmad til 2.dag)

 

 

 

2. dag

Diskussion, juice, meditation
Body SDS træning
Frokost: Raw salat, juice
Havbad
Yinyoga
Eftermiddags rawbowl, juice
Øvelser til kroppens begrænsninger
Meditation, Namaste
(Med hjem: en juice til seneftermiddag, en shake til aftensmad)