Slide background

Se holdskema, book tid (klik her)
Opret en profil, køb klip/abonnement (klik her)

(Du bliver sendt videre til bookingsystem, hvor du kan booke, se holdskema, oprette profil, foretage online køb)

BEMÆRK
at Temple Yoga både har yogahold på Bellevue Strand og Charlottenlund Travbane. Læg derfor mærke til hvor du har booket hold til.

Holdskema

Nogle af holdene er nogenlunde faste med den samme yogalærer mens andre hold er skiftende i form af yogalærer og yogaform. Det hænder at der sker ændringer i holdskemaet, hold derfor øje med holdskemaet løbende. 

Booking, prøvetime, opretttelse af profil

Første gang du booker / Oprettelse af profil 
Første gang du booker skal du oprette en profil. Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Du vælger selv brugernavn (din email) og password. Oprettelsen af profilen sker via bookingsystemet (klik her)

Booking af yogatime
Du skal have ledige klip på din konto for at booke – det kan du købe online i forbindelse med din booking. Se under Priser (klik her) hvis du gerne vil læse mere om køb af klip, hvordan klippekort fungerer mv.

Du booker et yogahold via bookingsystemet og systemet trækker automatisk 1 klip for din booking. Når din booking er gået igennem får du en mailbekræftelse. 24 timer inden holdstart får du også en reminder per mail. Du kan også booke via Mindbody appen. Du kan hente  Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer fra din telefon. 

Prøvetime
Alle kan få en prøvetime – også hvis du bare er på besøg i København og gerne vil prøve yoga en enkelt gang. Første besøg hos Temple Yoga koster 100 kr. Du kan købe en prøvetime i forbindelse med din booking. Du kan booke dig lige på det hold du ønsker, når du er logget ind på din profil.  Ønsker du at fortsætte med yoga hos Temple Yoga kan du vælge imellem  klippekort eller abonnement. Se under Priser (klik her) hvis du gerne vil læse mere om de klippekort og abonnement. 

Du vil gerne booke en yogatime til din mand/ven/veninde/søster
Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Bedst at de selv opretter profilen og booker. Men ønsker du at booke for din mand, veninde eller et familiemedlem kan du oprette en profil til dem. De skal have deres egen profil. Du skal bruge deres fuldenavn og emailadresse – du kan også vælge at bruge din egen emailadresse – især hvis det er en overraskelse. Når profilen er oprettet kan du købe klip online og booke et hold til dem, hvis det er deres første time vælger du prøvetime til 100 kr.;-). Dit klippekort er personligt og du kan desværre ikke bruge dit klippekort til at booke for en anden.   

Skal du booke for din mand/veninde etc. skal du logge ud af din profil først og logge ind på deres profil.

Du vil gerne booke familieyoga til dit barn
Husk at booke både til dig selv og dit barn. Det er vigtigt at du booker til dit barn først inden du booker til dig selv. Er du kommet til at booke til dig selv først må du annullere din booking og derefter kan du booke til dit barn og så dig selv. For at booke en yogatime til dit barn skal du først oprette  en profil til barnet under din egen profil. Det gør du under “relationship”. Add/tildel at du deler “price option med dit barn.  I forbindelse med din booking køber du et børneklip til dit barn online (eller voksenklip hvis dit barn er fyldt 12 år.) Husk at registrere dig med din email adresse under dit barns profil – ellers får du ikke en mailbekræftelse, at booking til barnet er gennemført. Du kan desværre ikke se om dit barn er booket under din profil/reservationer men du får en mailbekræftelse, at booking til dit barn er gennemført.   Ønsker du at annullere familieyoga til dit barn kan det ikke gøres online under din profil – send blot en sms på 2617 8881 så annullerer vi. Husk at gøre det senest 6 timer inden holdet starter. OBS du kan kun booke til dit barn via en browser og ikke via Mindbody app.   

Annullering 

Annullering af yogatime
Da vores hold er begrænset til 17 personer, vil vi værdsætte, hvis du annullerer i god tid, så der er en anden, der kan få glæde af din plads.  Annullering af en yogahold kan ske frem til 6 timer før holdstart, hvis du er på klippekort eller én måned ubegrænset yoga, herefter er tilmeldingen bindende og du får brugt 1 klip  (eller bliver fratrukket 3 dage hvis du er på én måned ubegrænset yoga) – også selvom du ikke dukker op. Er du på abonnement kan annullering ske frem til 2 timer før holdstart, ellers bliver du fratrukket 3 dage fra din abonnementsperiode.

Sådan annullerer du en yogatime
Du annullerer ved at logge dig ind på din profil. Under “mine reservationer” kan du slette det ønskede hold. Du får en mailbekræftelse, når annullering er gået igennem. Er du på klippekort bliver et klip tilbageført din Temple Yoga konto. Der bliver ikke overført penge tilbage på dit kreditkort, når du annullerer, men du får klip tilgode, som du kan bruge på et andet hold. Klippekort er gyldigt i et år fra købsdatoen.

Du kan også annullere via appen (hvis du har fået installeret din Mindbody app på din telefon). Se under “my schedule”, derefter “upcoming”, vælg det hold du ønsker at annullere, derefter vælg cancel. 

Venteliste mv. 

Er der plads på holdet?
Hvis du kan gennemføre en booking, er der plads på holdet. Ellers står der “venteliste/waitlist” i stedet for “tilmeld/book” på holdet. Er I flere der gerne vil booke jer på det samme hold og I er i tvivl om der er plads til jer alle, kan I tage chancen og booke og er der ikke plads til jer alle kan I afbooke og få et klip tilgode. Ellers er I velkomne til at sende en besked, hvis I gerne vil vide om der er plads til jer alle inden I booker. 

Venteliste
Er holdet fuldt booket bliver du spurgt om du ønsker at komme på venteliste og du kan se hvilket nummer du er på ventelisten. Kommer der en ledig plads får du en mail om at du nu er booket på holdet. Du får kun en mail, hvis du har fået en ledig plads og det sker senest 6 timer inden holdstart. Hvis du er på venteliste til fx et morgenhold kl.06:30 er det en god idé at checke din indbakke inden du går i seng. Har du ikke fået en plads kan du evt. vælge at afmelde dig fra ventelisten inden du går i seng, så kan du sove lidt længere;-). I princippet kan der blive frigivet en plads midt om natten. Der bliver kun “klippet” i dit klippekort, hvis du har fået en plads senest 6 timer inden holdstart. Har du ikke fået en mail vedr. plads 6 timer inden holdstart, kan du prøve selv at tjekke om der er kommet ledige pladser på holdet et par timer inden holdet starter. Det sker at der bliver afbooket i sidste øjeblik, fx 1 time før holdstart. 

Hvor mange klip har jeg tilbage?
Når du har logget ind på din profil kan du se hvor mange klip du har tilbage og hvornår de udløber. Logger du ind via browseren klikker du på på MY INFO og derefter på Konto. Logger du ind via appen klikker du på More, derefter My info, derefter Passes.   

 

 

 

 

 

 
 

Godt at vide

Semi-outdoor yoga på Bellevue Strand (strandsæson: ca. 1.maj – 1. oktober)
Temple Yoga foregår på Bellevue Strand i Arne Jacobsen omklædningskabiner – lige til vandet. Stedet kan blive overdækket med vandtæt solsejl (når det regner eller når der er for meget sol),  så vi har yoga til næsten al slags vejr. Vi kan også finde på at lave yoga under åben himmel – så husk også solbriller og solcreme på de varme dage;-). Hver yogi ruller en yogamåtte ud på egen yogaplatform (lille træterrasse), så yogamåtten ikke kommer i kontakt med sand. Yoga til bølgeskvulp og masser af frisk havluft er sund for krop og sind. 

Den rigtige påklædning når du har yoga på stranden:
Altid god ide at have ekstra tøj med til yoga på stranden. Lige pludselig kan vinden vende og blæse fra øst, solen kan forsvinde eller du måske får en plads i skyggen – så kan det blive lidt mere køligt.
Især til Yin skal du have ekstra tøj på/med. Lag på lag konceptet er godt. Hvis DMI lover høj sol er solcreme, solbriller, kasket en god ide. Tjek gerne vejrudsigten på DMI.dk på Klampenborg og IKKE Bellevue.

Kan man lave yoga på Bellevue Strand når det blæser og regner?
Ja det kan vi;-). Temple Yogas studie ligger meget i læ (ligesom en gård med mur på 3 sider, top kan dækkes til med solsejl). Vi kan også tage små infrarød terrassevarmere i brug eller ligge elektriske varmetæpper under hver yogamåtte;-). Selvom det blæser mærker vi ofte ikke meget til det. Kun når det blæser rigtig meget fra øst kan det ikke lade sig  gøre at sætte solsejl op. Så rykker vi holdet til Charlottenlund Travbane. Alle deltagere bliver varslet med sms/mail, hvis holdet rykkes til Travbanen. 

Yoga på Charlottenlund Travbane 
Her er der yoga året rundt med skøn skovudsigt og havkig. På Charlottenlund Travbane er der ca. 10 yogahold om ugen. Men når yogaholdene på stranden slutter (1.oktober) kører alle 22 hold på Charlottenlund Travbane.

Varighed og 10 min. før holdstart
Hver yoga-session varer 75 minutter. Kom venligst 7-10 min. før holdet starter så du kan nå at rulle yogamåtten ud, hente yogablok, øjenpude mv. Temple Yoga åbner 15 min. før holdstart.

Yogamåtte, tæppe mv. 
Du er meget velkomne til at medbringe din egen yogamåtte med. Men du behøver ikke at medbringe noget for at komme i gang med yoga. Temple Yoga har yogamåtte, tæppe, pude, øjenpude, yogablok som du er velkommen til at benytte. Temple Yoga har også yogamåtte og andet udstyr du kan købe hvis du ønsker dit eget. 

Hvad skal du have på til yoga
Komfortabelt og åndebart tøj. Det kan fx være tights, leggings, træningsbukser, shorts, tank top, t-shirt. Vi laver hatha yoga i bare fødder. Til yin yoga er det en god idé at have ekstra tøj på/med: lange tights, sweat pants (joggingbukser), trøje, lune sokker.

Yoga med havbad
Vælger du en yoga-session med havbad skal du huske at medbringe badehåndklæde, badetøj (du er også velkommen til at bade nøgen), morgenkåbe, badetøfler og det du ellers bruger til havbad. Vi starter med 60 minutters yoga og slutter af med 15 minutters havbad. Ønsker du ikke at komme i havet, er du velkommen til at tage forskud på en kop varm hjemmelavet ingefærte eller Pukka te. Stor badebro med sandbund er lige foran Temple Yoga på Bellevue Strand.

Hvor meget yoga skal man praktisere?
En gang om ugen er bedre end ingen yoga. To gange om ugen er godt men tre gange om ugen gør underværker – det er er tilbagemeldingen fra mange af Temple Yogas elever. Især dem der har ryg- eller lændeproblemer eller andre skavanker, mærker en tydelig forskel hvis de er disciplinerede og kommer flere gange om ugen. Hvis du har tid, er en dobbelttime også skønt. Starte med en Yang yogasession og afslutte med yin – så svæver du hele vejen hjem fra yogamåtten. Temple Yoga har også elever som tager 4-7 yogasessions om ugen og det kan kroppen sagtens klare, da yoga er en skånsom træning – især hvis du både tager yin- og yanghold. 

Mad og drikke før yoga
Undgå store måltider mindst to timer før holdstart. Prøv at begrænse dig til lettere mad som frugt og nødder. Drik masser af vand før og efter yoga – det hjælper på udrensningen. 

Kan jeg tage mit barn med på et voksenhold?
Du er velkommen til at tage dit barn med  på et voksenhold så længe de ikke forstyrrer undervisningen. De behøver ikke kun at komme til familieyoga. Hvis man fortæller barnet at de er med til “voksenyoga” og man skal være stille (især til Yinyoga) gør barnet sig ekstra umage. Vi oplever ofte at børn også kan lide den stille og meditative Yinyoga.

Gravide
Temple Yoga har ikke et specielt hold for gravide, men vi har en del gravide som følger vores alm. yogahold – faktisk helt op til terminen. Gravide er meget velkomne. Der er få øvelser som gravide ikke kan lave samt et par forholdsregler. Kom derfor lidt før tid den første gang, så viser vi de alternative øvelser du kan lave i stedet. 

Kan jeg medbring min baby til yoga 
Temple Yoga har ikke et specielt efterfødselhold men du er velkommen til at have din baby ved siden af din yogamåtte på et tæppe. På Bellevue Strand kan du have babyen i barnevognen eller på et tæppe på gulvet (der er en yogaplads inden for hvor babyen kan ligge på trægulvet. Ved Charlottenlund Travbane kan du have babyen på trægulvet på et tæppe ved siden af dig. 

Hent gratis Booking App til Temple Yoga
Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit.

Cookie- og privatlivspolitik
Klik her hvis du gerne vil læse om hvordan Temple Yoga behandler dine persondata. 

Forretningsbetingelser
Klik her hvis du gerne vil læse om Temple Yogas generelle forretningsbetingelser.