Slide background

Se holdskema, book tid, log ind (klik her)
Opret en profil, køb klip/abonnement (klik her)

(Du bliver sendt videre til bookingsystem, hvor du kan booke, se holdskema, oprette profil, foretage online køb)

BEMÆRK
at Temple Yoga både har yogahold på Bellevue Strand og ved Charlottenlund Travbane. Læg derfor mærke til hvor du har booket hold til.

Temple Yoga_01   Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Holdskema

Nogle af holdene er nogenlunde faste med den samme yogalærer mens andre hold er skiftende i form af yogalærer og yogaform. Det hænder at der sker ændringer i holdskemaet, hold derfor øje med holdskemaet løbende. 

Booking, prøvetime, opretttelse af profil

Første gang du booker / Oprettelse af profil 
Første gang du booker skal du oprette en profil. Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Du vælger selv brugernavn (din email) og password. Oprettelsen af profilen sker via bookingsystemet (klik her)

Booking af yogatime
Du skal have ledige klip på din konto for at booke – det kan du købe online i forbindelse med din booking. Se under Priser (klik her) hvis du gerne vil læse mere om køb af klip, hvordan klippekort fungerer mv.

Du booker et yogahold via bookingsystemet og systemet trækker automatisk 1 klip for din booking. Når din booking er gået igennem får du en mailbekræftelse. 24 timer inden holdstart får du også en reminder per mail. Du kan også booke via Mindbody appen. Du kan hente  Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer fra din telefon. 

Prøvetime
Alle kan få en prøvetime – også hvis du bare er på besøg i København og gerne vil prøve yoga en enkelt gang. Første besøg hos Temple Yoga koster 100 kr. Du kan købe en prøvetime i forbindelse med din booking. Du kan booke dig lige på det hold du ønsker, når du er logget ind på din profil.  Ønsker du at fortsætte med yoga hos Temple Yoga kan du vælge imellem  klippekort eller abonnement. Se under Priser (klik her) hvis du gerne vil læse mere om de klippekort og abonnement. 

Du vil gerne booke en yogatime til din mand/barn/ven/søster
Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Bedst at de selv opretter profilen og booker. Men ønsker du at booke for din mand, veninde eller et familiemedlem kan du oprette en profil til dem. De skal have deres egen profil med egen email adresse. Du skal bruge deres fuldenavn og emailadresse – du kan også vælge at bruge din egen emailadresse, især hvis det er en overraskelse, dog skal du vælge en anden kode end din.  Når profilen er oprettet kan du købe klip online og booke et hold til dem, hvis det er deres første time vælger du prøvetime til 100 kr;-). Dit klippekort er personligt og du kan desværre ikke bruge dit klippekort til at booke for en anden.   

Skal du booke for din mand/barn/veninde etc. skal du logge ud af din profil først og logge ind på deres profil.

Sådan booker du dit barn på familieyoga
Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Bedst at dit barn bliver oprettet med egen email adresse. Du kan også vælge at bruge din egen emailadresse, dog skal du vælge en anden kode end din, hvis du allerede har en profil hos Temple Yoga (eller ønsker at oprette en profil senere). 

Så samme procedure som ovenstående vedr. booking til mand/barn/ven/søster 

Hent gratis Booking App til Temple Yoga
Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit. 

 

 

Annullering 

Annullering af yogatime
Da vores hold er begrænset til 17 personer, vil vi værdsætte, hvis du annullerer i god tid, så der er en anden, der kan få glæde af din plads.  Annullering af en yogahold kan ske frem til 6 timer før holdstart, hvis du er på klippekort eller én måned ubegrænset yoga, herefter er tilmeldingen bindende og du får brugt 1 klip  (eller bliver fratrukket 3 dage hvis du er på én måned ubegrænset yoga) – også selvom du ikke dukker op. Er du på abonnement kan annullering ske frem til 2 timer før holdstart, ellers bliver du fratrukket 3 dage fra din abonnementsperiode.

Sådan annullerer du en yogatime
Du annullerer ved at logge dig ind på din profil. Under “mine reservationer” kan du slette det ønskede hold. Du får en mailbekræftelse, når annullering er gået igennem. Er du på klippekort bliver et klip tilbageført din Temple Yoga konto. Der bliver ikke overført penge tilbage på dit kreditkort, når du annullerer, men du får klip tilgode, som du kan bruge på et andet hold. Klippekort er gyldigt i et år fra købsdatoen.

Du kan også annullere via appen (hvis du har fået installeret din Mindbody app på din telefon). Se under “my schedule”, derefter “upcoming”, vælg det hold du ønsker at annullere, derefter vælg cancel. 

Venteliste mv. 

Er der plads på holdet?
Hvis du kan gennemføre en booking, er der plads på holdet. Ellers står der “venteliste/waitlist” i stedet for “tilmeld/book” på holdet. Er I flere der gerne vil booke jer på det samme hold og I er i tvivl om der er plads til jer alle, kan I tage chancen og booke og er der ikke plads til jer alle kan I afbooke og få et klip tilgode. Ellers er I velkomne til at sende en besked, hvis I gerne vil vide om der er plads til jer alle inden I booker. 

Hvordan fungerer ventelisten? 
Er holdet fuldt booket bliver du spurgt om du ønsker at komme på venteliste og du kan se hvilket nummer du er på ventelisten. Kommer der en ledig plads får du en mail om at du nu er booket på holdet. Du får kun en mail, hvis du har fået en ledig plads og det sker senest 6 timer inden holdstart. Hvis du er på venteliste til fx et morgenhold kl.06:30 er det en god idé at checke din indbakke inden du går i seng. Har du ikke fået en plads kan du evt. vælge at afmelde dig fra ventelisten inden du går i seng, så kan du sove lidt længere;-). I princippet kan der blive frigivet en plads midt om natten. Der bliver kun “klippet” i dit klippekort, hvis du har fået en plads senest 6 timer inden holdstart. Har du ikke fået en mail vedr. plads 6 timer inden holdstart, kan du prøve selv at tjekke om der er kommet ledige pladser på holdet et par timer inden holdet starter. Det sker at der bliver afbooket i sidste øjeblik, fx 1 time før holdstart. 

Hvor mange klip har jeg tilbage?
Når du har logget ind på din profil kan du se hvor mange klip du har tilbage og hvornår de udløber. Logger du ind via browseren klikker du på på MY INFO og derefter på Konto. Logger du ind via appen klikker du på More, derefter My info, derefter Passes.