Slide background

Alle vores fysiske hold er aflyst til og med 13. april. I denne coronaperiode sender vi live yoga fra vores yogastudiet med 1-2 hold om dagen.

Du kan være med til en yogasession live når vi starter (se holdskema på opslaget, ligger fast øverst), men vi gemmer også optagelsen på gruppens side, så du har mulighed for at deltage, når som helst og lige det hold der passer dig.

Bliv medlem af gruppen og se opdateret holdskema:

https://www.facebook.com/groups/temple.yoga.live.video/

Namaste❤️
Mai Pham

Se holdskema, book tid, log ind (klik her)
Opret en profil, køb klip/abonnement (klik her)

(Du bliver sendt videre til bookingsystem, hvor du kan booke, se holdskema, oprette profil, foretage online køb)

BEMÆRK
at Temple Yoga både har yogahold på Bellevue Strand og ved Charlottenlund Travbane. Læg derfor mærke til hvor du har booket hold til.

Temple Yoga_01   Yoga_skovudsugt_charlottenlund

Booking, prøvetime, opretttelse af profil

Første gang du booker / Oprettelse af profil 
Første gang du booker skal du oprette en profil. Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Også selvom du kun har tænkt dig at komme én gang til en prøvetime. Du vælger selv brugernavn (din email) og password. Du kan oprette en profil enten via browseren  klik her eller via Mindbody appen klik her

Booking af yogatime
Du skal have ledige klip på din konto for at booke – det kan du købe online i forbindelse med din booking. Se under Priser (klik her) hvis du gerne vil læse mere om køb af klip, hvordan klippekort fungerer mv.

Du booker et yogahold via bookingsystemet og systemet trækker automatisk 1 klip for din booking. Når din booking er gået igennem får du en mailbekræftelse. 24 timer inden holdstart får du også en reminder per mail. Du kan også booke via Mindbody appen. Du kan hente  Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer fra din telefon. 

Prøvetime
Alle kan få en prøvetime – også hvis du bare er på besøg i København og gerne vil prøve yoga en enkelt gang. Første besøg hos Temple Yoga koster 100 kr. Du kan købe en prøvetime i forbindelse med din booking. Du kan booke dig lige på det hold du ønsker, når du er logget ind på din profil.  Ønsker du at fortsætte med yoga hos Temple Yoga kan du vælge imellem  klippekort eller abonnement. Se under Priser (klik her) hvis du gerne vil læse mere om klippekort og abonnement. 

Du vil gerne booke en yogatime til din mand/barn/ven/søster
Alle der booker sig på et hold skal have egen profil. Bedst at de selv opretter profilen og booker. Men ønsker du at booke for din mand, veninde eller et familiemedlem kan du oprette en profil til dem. De skal have deres egen profil med egen email adresse. Du skal bruge deres fuldenavn og emailadresse – du kan også vælge at bruge din egen emailadresse, især hvis det er en overraskelse, dog skal du vælge en anden kode end din.  Når profilen er oprettet kan du købe klip online og booke et hold til dem, hvis det er deres første time vælger du prøvetime til 100 kr;-). Dit klippekort er personligt og du kan desværre ikke bruge dit klippekort til at booke for en anden.   

Skal du booke for din mand/barn/veninde etc. skal du logge ud af din profil først og logge ind på deres profil.

Sådan booker du familieyoga:
Læs mere under Familieyoga. Klik her. 

Hent gratis Booking App til Temple Yoga
Du kan også hente en Mindbody App til din smartphone her - så du nemt kan booke, aflyse og se reservationer  fra din telefon. Du skal blot oprette en account, vælge Yoga, Temple Yoga og derefter vælge Temple Yoga som favorit. 

 

 

Annullering 

Annullering af yogatime
Da vores hold er begrænset til 17 personer, vil vi værdsætte, hvis du annullerer i god tid, så der er en anden, der kan få glæde af din plads. Annullering af et yogahold kan ske frem til 3 timer før holdstart, det gælder både abonnenenter og klippekort. Annullerer du senere end 3 timer før holdstrat får du brugt 1 klip hvis du er på klippekort og hvis du er på én måned fri yoga eller på månedsabonnement får du fratrukket 3 dage fra din periode.

Sådan annullerer du en yogatime
Du annullerer ved at logge dig ind på din profil, finder det hold du ønsker at annullerer under “mine reservationer. Du får en mailbekræftelse, når annullering er gået igennem. Er du på klippekort bliver et klip tilbageført din Temple Yoga konto. Der bliver ikke overført penge tilbage på dit kreditkort, når du annullerer, men du får klip tilgode, som du kan bruge på et andet hold. Klippekort er gyldigt i et år fra købsdatoen.

Du kan også annullere via appen (hvis du har fået installeret din Mindbody app på din telefon). Se under “my schedule”, derefter “upcoming”, vælg det hold du ønsker at annullere, derefter vælg cancel. 

Venteliste

Er der plads på holdet?
Hvis du kan gennemføre en booking, er der plads på holdet. Ellers står der “venteliste/waitlist” i stedet for “tilmeld/book” på holdet. Er I flere der gerne vil booke jer på det samme hold og I er i tvivl om der er plads til jer alle, kan I tage chancen og booke og er der ikke plads til jer alle kan I afbooke og få jeres klip tilbageført. 

Sådan fungerer ventelisten:
Er holdet fuldt booket bliver du spurgt om du ønsker at komme på venteliste og du kan se hvilket nummer du er på ventelisten efter du har booket dig på. Du kan også løbende følge med hvilket nummer du er på listen. Du skal ikke være skræmt over at være lang nede på ventelisten. Vi får ofte mange med fra ventelisten. Der bliver kun klippet i dit klippekort, hvis du har fået en plads senest 3 timer inden holdstart. Får du ikke en plads bliver dit klip returneret og du kan booke dig på et andet hold. Du får ikke pengene retur.
3 timer inden holdstart fungerer ventelisten ikke mere. Derfor kan det være en god ide at du aktiv kigger på skemaet om der er kommet ledige pladser, hvis du gerne vil til yoga. Det sker at der er søde yogis der afbooker selvom de 3 timers afbookingsfrist er overskredet.
 
Hvilket nummer er jeg på ventelisten?
Via browseren: Du logger dig ind på din profil, når du er kommet ind til “mine reservationer” er der et link “waitlist” (helt til højre oven over “slet”).  Klikker du på “waitlist” kommer du ind på alle din ventelistereservationer. 
Via appen: under my “schedule”, klik på det hold hvor der står “waitlisted”. Helt øverst oppe står der hvilket nummer du er på ventelisten. 
 
Hvornår får jeg at vide om jeg har fået en plads?
Du får kun en mail, hvis du har fået en ledig plads og det sker senest 3 timer inden holdstart. Du skal ikke gøre noget, du bliver automatisk tilmeldt holdet hvis du har fået en plads. Derfor er det vigtigt at du har sat flueben på at du gerne vil modtage reminder mails fra Temple Yoga under din profil. Du får ikke en sms selvom du har sat flueben på at du ønsker at modtage reminders via sms. Det står også under dine reservationer hvis du er tilmeldt holdet. Under reservationer kan der godt stå at du stadig er på ventelisten, selvom du har fået en plads – lav derfor refresh på din mindbody app/browser jævnligt.
 
Hvis jeg ikke ønsker pladsen alligevel?
Ønsker du ikke pladsen alligevel vil vi sætte pris på at du afbooker så vi kan glæde en anden yogi. Det er det de samme 3 timers afbookingsregler der gælder: afbooker du senere end 3 timer eller no show bliver du fratrukket 3 dage fra din abonnementsperiode eller mister et klip.
 
Vigtigt at afbooke dig fra ventelisten:
Hvis du er på venteliste til fx et morgenhold kl.06:30 er det en god idé at checke din indbakke inden du går i seng. Har du ikke fået en plads kan du evt. vælge at afmelde dig fra ventelisten inden du går i seng, hvis du ønsker at sove lidt længere;-). I princippet kan der blive frigivet en plads midt om natten.
 

Hvor mange klip har jeg tilbage?

Når du har logget ind på din profil kan du se hvor mange klip du har tilbage og hvornår de udløber. Logger du ind via browseren klikker du på på MY INFO og derefter på Konto. Logger du ind via appen klikker du på Profile, derefter Passes.   

Altid godt at læse Godt at vide. Klik her.