Slide background

Forretningsbetingelser

FORRETNINGSBETINGELSER VED KØB AF PRODUKTER OG YDELSER

GENERELT:
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via Temple Yogas webshop. Betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og Temple Yoga.

FORUDSÆTNINGER
Jeg kan kun handle i Temple Yogas webshop, hvis jeg opfylder følgende betingelser. Jeg skal bekræfte, at jeg har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at jeg er indforstået hermed, og jeg skal være mindst 18 år for at kunne handle på Temple Yoga.

FORTRYDELSESRET/REKLAMATION
Der er 14 dages fuld returret på køb af produkter i Temple Yogas websop. Ved øvrige køb på hjemmesiden, herunder f.eks. arrangementer eller retreats, gælder der særlige købsbetingelser, som fremgår i forbindelse med det enkelte produkt.

ANSVAR I FORBINDELSE MED KØB OG ØVRIG ANVENDELSE AF SITET
Temple Yoga kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Temple Yoga kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

Temple Yoga linker også til andre sider, der ejes af trediepart. Temple Yoga kan ikke stilles til ansvar for disse siders indhold.

ANSVAR I FORBINDELSE MED UNDERVISNING 
Temple Yoga kan på intet tidspunkt drages til ansvar for dit helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen i Temple Yogas studio eller på yoga retreats. Al deltagelse i undervisning, retreats, arrangementer afholdt af Temple Yoga sker således på eget ansvar. Det er ligeledes kundens ansvar på retreats, workshops osv. at informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen. Det er også kundens ansvar at passe på egne sager, værdigenstande o.lign. i forbindelse med undervisningen eller på retreats.  Forældre har ligeledes det fulde ansvar for medbragte børn i Temple Yoga. 

Yoga & Kærlighed

Temple Yoga